Detalii neștiute despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Greșeala care i-a adus sfârșitul, la doar 65 de ani: "Nu a ținut cont de ce trebuia să facă!"

Publicat pe

Cei care l-au cunoscut pe Corneliu Vadim Tudor afirmă că acesta a murit cu zile. În ciuda problemelor sale de sănătate, „Tribunul” mai avea de trăit mult și bine dacă respecta indicațiile medicilor, însă încăpățânarea de a nu-și lua tratamentul i-a adus sfârșitul la doar 65 de ani.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, în urma unui atac de cord, la câteva zile după ce a fost internat la Centrul Clinic de Urgență și Boli Cardiovasculare al Armatei. Moartea lui a venit fulgerător, dat fiind faptul că acesta părea mereu într-o stare foarte bună. 

Academicianul Mircea Ifrim afirma, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat DC News, că politicianul ar mai fi trăit dacă nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață.

Corneliu Vadim Tudor suferea de diabet, dar s-a încăpățânat să nu țină tratamentul specific bolii.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă', declara academicianul Mircea Ifrim. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter