Detalii uitate din trecutul Monicăi Gabor. Viața ei este ca un film de Hollywood, presărat cu drame greu de imaginat, dar cu final aparent fericit

Publicat pe

În 32 de ani, Monica Gabor pare că a trăit zece vieți. Născută într-o familie modestă din Bacău, cu părinți care abia reușeau să asigure traiul zilnic pentru cele trei fete, Monica a ajuns, prin peripeții care o îndreptățesc să creadă că are o armată de îngeri păzitori, o doamnă respectabilă în America. Posesoare a unei averi fabuloase, care nu au ajutat-o, însă, să-i salveze viața tatălui ei, stins acum două zile, în sărăcie lucie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

S-a vorbit mult în presa tabloidă, în vremea când Monica Gabor, doamna Columbeanu la vremea aceea, despre trecutul tinerei din Bacău. Pe cât de incredibil ar părea, greutățile au început pentru Monica la doar 14 ani, când anumiți interlopi din orașul natal au luat-o în vizor. Era înaltă, frumoasă, un copil.

A fost salvată din mâinile acestora de milionarul Irinel Columbeanu ( prin intermediul prietenului său, Matei Miko, din Cluj ), cu care Monica s-ar fi cuplat încă din 2005, când încă era minoră. S-au căsătorit un an mai târziu, după ce Moni a împlinit 18 ani, iar pentru a se căsători religios cu a renunțat la catolicism pentru ortodoxie. Un an mai târziu a născut-o pe Irina.

Din momentul în care a devenit doamna Columbeanu, viața ei s-a schimbat total, asemeni Cenușăresei din povești. Haine scumpe, petreceri în lumea bună a Capitalei, genți de designer, pe care uneori nu știa să le poarte și credea că sunt pălării, carieră de manechin, pictoriale în reviste, paparazzi pe urme. La un moment dat, a fost desemnată „Cea mai sexy femeie din România' de catre cititorii FHM și în 2005 a câștigat titlul de Top Model România.

Alături de Irinel, Monica Columbeanu a avut emisiunea „By Monica Columbeanu la B1 TV, care i-a adus sume fabuloase, iar apoi, la același post de televiziune, a realizat emisiunea „Irina'. Cu toate că și-a ocupat timpul cu modellingul, Monica nu s-a mulțumit cu puțin și a făcut tot timpul pași spre evoluție profesională: și-a încheiat studiile liceale și a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

Evident, au urmat bârfe mondene despre o oarecare aventură amoroasă cu șoferul poreclit de media „Ricky Martin de România”, datorită, desigur, aspectului fizic atrăgător. S-a scris atunci că Monica s-ar fi plictisit de atuurile strict financiare ale soțului ei, cu 31 de ani mai în vârstă. La un moment dat au apărut în presă tandrețurile ei cu un avocat englez, iar un an mai târziu, în 2011 s-a produc inevitabilul: divorțul de Irinel Columbeanu.

În tot timpul ei de celebritate, pe primele pagini ale tabloidelor din România, pe Monica au ajuns-o, însă, din urmă, și reminiscențe ale trecutului controversat. Au fost făcute publice informații dure, legate de prostituție, răpire, violuri, sechestrare și alte orori prin care ar fi trecut tânăra.

Detalii uitate din trecutul Monicăi Gabor. Viața ei este ca un film de Hollywood, presărat cu drame greu de imaginat, dar cu final aparent fericitDetalii uitate din trecutul Monicăi Gabor. Viața ei este ca un film de Hollywood, presărat cu drame greu de imaginat, dar cu final aparent fericit

Cert este că, în momentul divorțului de salvatorul ei, Irinel Columbeanu, Moni rămăsese doar cu hainele de pe ea. Scumpe, ce-i drept. Pierduse tot, inclusiv pe fiica lor, Irina. În perioada când se află în plin proces de divorț, Monica a plecat în America dorindu-și un succes mult mai mare în carieră ei de model. Acolo l-a cunoscut pe Lhamo, alias Mr Pink. În iulie 2011, în paginile revistei Ciao! exploda o bombă mondenă de proporții: Monica Gabor, fosta Columbeanu, apărea în niște fotografii cât se poate de clare, la brațul unui chinez, dar și sarutandu-se, pe străzile din Los Angeles. Și în momentul de fata, Monica se află în relație cu respectivul, alintat Mr. Pink, un cunoscut om de afaceri în Los Angeles.

Nu și-a văzut mult timp copilul, odată plecată în America, iar Irina a fost încredințată în custodia tatălui. Între timp, fetița a crescut și a fost de câteva ori în vizită la mama sa, în America.

foto Ciao!, 2011

Anul trecut, Monica anunța că a fost acceptată ca profesor suplinitor la lecţiile de limba engleză a imigranţilor, la „Beverly Hills Unified School District Instructional Center”. „E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător”, spunea Moni.

În 2013 și-a pierdut mama

Fericirea în America, la brațul unui milionar, a fost umbrită, în 2013, de moartea mamei sale, într-un accident tragic.

În 2013, Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla in pelerinaj la manastirile din Gorj. Dupa ce au vizitat lacasul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane insotit de un ghid au facut popas la pestera cu acelasi nume, aflata la un kilometru distanta. De aici, s-au oprit sa faca poze cu stancile din afara pesterii. La un moment, o bucata de piatra grea de sapte kilograme s-a prabusit peste femeia in varsta de 54 de ani. A murit pe loc. Monica a fost devastata atunci.

În 2014, s-a jucat de-a adopția

Daily Mail scria, în 2014, despre una dintre poveștile mai vechi dar urâte, pe care Monica, fosta diva de la Izvorani, ar fi vrut să o dea uitării: a abandonat', după numai o zi, un copil orfan, căruia îi promisese că nu-i va mai lipsi absolut nimic pentru tot restul vieții. Monica l-a dus pe Alex Gabriel, care avea atunci doar 3 ani, înapoi la orfelinat, după doar o noapte petrecută în casă ei, supărată fiind că nu a putut să doarmă bine din cauza plânsetelor băiețelului.

În urmă cu două zile, a murit și tatăl ei

Emil Gabor a fost înmormântat astăzi, în discreție totală, doar în prezența surorii sale și a fiicei de la Bacău. În ianuarie acest an, fostul socru al lui Columbeanu făcea mărturisiri sfâșietoare legate de starea sa de sănătate. Măcinat de boli, de sărăcie, de dorul fetelor, Emil Gabor a plecat într-o lume mai bună. Nici Ramona, nici Monica nu l-au condus pe ultimul drum.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter