Diana Bart – Top destinaţii fermecătoare pe care le recomandă pentru această vară

Publicat pe

Căldura mare din ultimele zile te face sa visezi la vacanta, departe de zgomotul orasului si de task-urile de la birou. Am rugat-o pe Diana Bart, prezentatoare emisiunii „Focus Magazin”,să ne dea câteva sugestii de vacanțe. 

 

diana bart1

 

Ce destinații de vacanță ne recomanzi? Ție unde ți-ar plăcea să ajungi?

Diana Bart: Brugge, Bibury si Luberon – Provence, acestea le-am pus pe lista acelor destinatii fermecatoare, cu canale romantice, cu casutele vechi irezistibile, acoperite de flori. Sunt locuri de poveste.

 

Pe lista locurilor in care-mi doresc sa ajung este si Lisabona. Sunt fascinata de limba lor, de muzica lor melancolica. Portugalia este una dintre cele mai pasnice natiuni din lume, si se vede asta, din viata linistita si plina de culoare pe care o duc portughezii.

 

Si pentru cea mai romanica cina am ales o grota, inconjurata de turcoazul oceanului; Grotta Palazzese, la 40 km Bari. Este fascinant si Cappadocia din Turcia, orasul cu case din piatra si cu stanci in diverse forme, dar si cu sutele de baloane cu aer care coloreaza cerul, in timpul festivalului baloanelor. Am o lista lunga, dar mai pun doar orasul albastru Blue City Chefchaouen, din Maroc. Este tot colorat in alb si nuante de albastru, de la case, la hoteluri, restaurante, este fascinant.

 

Adina Vilcea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter