Diana Bișinicu a slăbit 10 kilograme într-o lună. La ce dietă drastică a recurs: ”Când m-am urcat pe cântar am zis: stop!”

Publicat pe

Diana Bișinicu a slăbit 10 kilograme într-o lună de zile urmând o dietă destul de simplă. Vedeta a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum reușește să se mențină, mai ales de când a devenit mamă. Diana Bișinicu a spus toate etapele prin care a trecut pentru a slăbi.

Invitată într-0 emisiune TV, cântăreața a povestit de transformarea pe care a suferit-o acum două veri. Diana Bișinicu a reușit să dea jos 10 kilograme într-o lună de zile, ceea ce pare a fi greu de crezut în primă fază. Vedeta își dorea inițial să scape de 7 kilograme, însă a avut parte de o surpriză atunci când s-a urcat pe cântar. Din cauza tratamentelor hormonale pe care le-a urmat, silueta Dianei Bișinicu nu mai era exact așa cum își dorea ea, iar de atunci s-a decis că trebuie să facă o schimbare.

„Ideea este că această transformare a avut loc acum două veri. M-am urcat pe cântar, din păcate după sarcină m-am ales cu niște dereglări hormonale și ovare polichistice și trebuie să urmez din când în când niște tratamente hormonale, care fac , din când în când, ca greutatea mea să alterneze. O dată mă îngraș, o dată slăbesc, asta este, îmi asum acest lucru, pentru că este mai important să fii sănătos.
M-am urcat pe cântar și după ce am terminat tratamentul am zis că nu este ok și nu mă simțeam eu ok, pentru că sunt o persoană pretențioasă și perfecționistă și este foarte important să mă uit eu în oglindă și să-mi placă de mine. 

Soțul meu îmi spune întotdeauna că pot să am și 100 de kilograme că el tot mă va iubi și va fi mereu mândru de mine, dar cel mai important este cum ne simțim noi. Când m-am urcat pe cântar am zis: stop, am foarte multe cazuri în jurul meu care au pierdut lupta cu kilogramele în plus și am zis că nu vreau să ajung acolo, chiar dacă sufăr de aceste dereglări hormonale, e cazul să fac ceva. Îmi doream să slăbesc 7 kilograme, dar am slăbit 10. Dietă, alergări pe stadion în fiecare zi. Nu am apelat la nutriționist, pentru că eu sunt genul care se informează foarte mult, teorie știu foarte multă. 

Eu știu că pentru fiecare organism în parte, fiecare dietă reacționează diferit. Eu toată viața am fost la dietă, încă de când eram copil, pentru că am făcut balet foarte mulți ani, așa că trebuia să am greutatea optimă. Dieta era bazată pe carne și legume, fără carbohidrați', a povestit Diana Bișinicu, la „Star Matinal'.

Citește și: Dieta cu care Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme. Iată care este meniul complet

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter