Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta este însărcinată în 3 luni: ”Voiam să țin asta pentru noi”

Publicat pe

Diana Dumitrescu este însărcinată în 3 luni și a dezvăluit sexul bebelușului. Viitoarea mămică trăiește momente unice și așteaptă cu nerăbdar să treacă cele nouă luni de sarcină pentru a-și strânge copilul în brațe.

Diana Dumitrescu va naște în toamna acestui an și este nerăbdătoare. Actrița și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar visul ei a devenit realitate. Viitoarea mămică a fost invitată într-o emisiune TV, unde a dezvăluit sexul bebelușului. Diana Dumitrescu va avea băiat.

„Da, e băiat. Sperăm că se menține băiat până la nouă luni! Voiam să țin asta pentru noi și am zis că nu spun', a mărturisit Diana Dumitrescu, la o emisiune TV.

Câte kilograme s-a îngrășat Diana Dumitrescu pe parcursul sarcinii

În cele trei luni de sarcină, Diana Dumitrescu s-a îngrășat 5 kilograme. Viitoarei mămici încă nu-i vine să creadă că este însărcinată, iar în fiecare zi se uită în oglindă.

„Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am la eco fost i-am auzit inimioara, e bine, aşteptăm în două trei zile să vedem ce este. Eu îmi doresc un copil fie sănătos iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat. Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme’, a povestit Diana Dumitrescu la ProTV.

Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta este însărcinată în 3 luni: 'Voiam să țin asta pentru noi'Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta este însărcinată în 3 luni: 'Voiam să țin asta pentru noi'

Citește și: Diana Dumitrescu are probleme de sănătate la puțin timp după ce a anunțat sarcina. Cu ce se confruntă viitoarea mămică

Citește și: Diana Dumitrescu este însărcinată pentru prima oară. Cu ce probleme s-a confruntat pentru a deveni mamă

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter