Diana Dumitrescu are probleme de sănătate la puțin timp după ce a anunțat sarcina. Cu ce se confruntă viitoarea mămică

Publicat pe

Diana Dumitrescu se confruntă cu primele probleme de când este însărcinată. Viitoarea mămică are mai multe semne pe față. A cerut ajutorul în mediul online deoarece nu știe cum să se trateze. 

Au trecut patru zile de când Diana Dumitrescu a făcut publică vestea că este însărcinată. Când se aștepta mai puțin, ea a aflat că va deveni mamă. Dacă e să ținem cont de mărimea burticii, vedeta este în al doilea trimestru. Cu toate acestea, problemele nu au ocolit-o.

Pe chipul ei au apărut câteva bube pe care nu știe cum să le trateze. A mers chiar la farmacie să întrebe de creme special pentru gravide, dar niciun remediu. Azi de dimineață a venit cu altă veste proastă, este și răcită. Este însărcinată și nu poate lua pastile.

„Am și eu o întrebare pentru mame sau femei care sunt acum însărcinate. Ce cremă de față folosiți, pentru că eu m-am umplut de bube și nimic nu-mi mai priește. Am căutat ceva sepcial pentru femeile însărcinate, dar dacă aveți recomandări, vă rpg să-mi dați mesaj. 
Sunt atât de răcită încât nu mai pot, este oribil să fii răcit și să nu poți să iei medicamente…Nu mai pot', a spus Diana Dumitrescu, pe Instagram.

Diana Dumitrescu este însărcinată pentru prima oară

În vârstă de 35 de ani, actrița va avea primul copil. Ea a publicat o fotografie pe contul ei de Facebook, prin care îşi arată burtica de gravidă.  „S-a întâmplat o minune. Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin, a fost mesajul care a însoţit imaginea.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în septembrie 2018 cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care are o relaţie de câţiva ani.

În trecut, vedeta a fost căsătorită cu Ducu Ion de care a divorțat ulterior. Despre acea perioadă, ea a povestit că era fericită și își dorea un copil.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter