Diana Dumitrescu, despre viața de mamă și schimbările din carieră: „Nu mă mai regăsesc în televiziune” / EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu puțin timp, ne-am dat întâlnire cu Diana Dumitrescu la evenimentul VIVA! Shopping with Stars și, pe lângă cumpărături, am avut parte de discuții despre… tot! Frumoasa blondină ne-a deschis ușa sufletului și ne-a dezvăluit câte ceva despre viața de mamă, micuțul Carol, schimbările din carieră, dar și motivul pentru care a refuzat aparițiile televizate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a devenit mamă în urmă cu doar doi ani, iar viața ei s-a schimbat radical. Dacă până atunci o vedeam extrem de des pe micile ecrane, prioritățile actriței sunt centrate, acum, în jurul lui Carol. Deși este o persoană ocupată, care se reorientează în carieră, Diana Dumitrescu ne-a fost alături la VIVA! Shopping with Stars, unde ne-a povestit, în exclusivitate, despre viața de mamă, vacanțele de familie, dar și despre motivele pentru care nu a mai apărut la TV.

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Acesta a cucerit-o cu greu: 'Mi-a trimis un buchet imens de flori…'

Citește și: Ce provocare a acceptat Diana Dumitrescu de la iubitul ei

Citește și: Ce îşi doreau Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu sau Cabral să devină la 16 ani

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni. Vrea să aibă o siluetă de invidiat după ce a devenit mămică

Ei bine, Diana Dumitrescu nu s-a dezis în totalitate la televiziune și recunoaște că nici nu o va face vreodată, pentru că este, totuși, parte din viața sa. A preferat să se concentreze asupra micuțului Carol și promite să revină pe micile ecrane cu prima ocazie.

Diana Dumitrescu, despre o posibilă renunțare la televiziune

„Nu cred (n.r.- că va renunța la televiziune), pentru că totuși face parte din mine și din stilul meu de viață. Din fericire, din nefericire, nici nu știu cum să mă exprim, sunt o persoană cunoscută. Lumea mă recunoaște pe stradă, sunt o persoană cerută, discutată. Nu o să zic pas pentru totdeauna, dar până am niște subiecte importante despre care să pot vorbi și nu ce a mâncat copilul la micul dejun, pentru că mie nu mi se pare interesant (râde)…

Diana Dumitrescu, despre viața de mamă și schimbările din carieră: „Nu mă mai regăsesc în televiziune' / EXCLUSIVDiana Dumitrescu, despre viața de mamă și schimbările din carieră: „Nu mă mai regăsesc în televiziune' / EXCLUSIV

În momentul în care am ceva de spus și am ceva de arătat, ceva interesant, ceva frumos, ceva constructiv, de unde se poate învăța ceva, atunci da, o să apar cu tot dragul și o să mă duc să vorbesc despre lucrurile astea. Atâta timp cât eu stau acasă și mă ocup de copil și cam asta fac, îmi e foarte ciudat să vin și să zic că ieri am făcut mâncare de mazăre (râde)', ne-a declarat, în exclusivitate, Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu se reorientează în carieră: „Dezvolt o nouă afacere'

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că este mamă full-time și are grijă ca băiețelului ei să nu îi lipsească nimic, Diana Dumitrescu se dedică unei noi afaceri, pe care plănuiește să o pună pe picioare în curând. Din pasiunea sa pentru flori, a „răsărit' o idee de afaceri la care Diana Dumitrescu lucrează, discret, de luni bune. Vedeta s-a reprofilat și își propune să devină… florist!

„Eu n-am dispărut niciodată (n.r. – din spațiul public), doar că nu am mai pus accent și am refuzat foarte multe invitații la emisiuni, pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta de televiziune și de emisiuni. Practic, mi se pare ciudat să fiu invitată și să vorbesc despre aceleași lucruri, gen cum îmi cresc copilul, pentru că altceva nu am mai făcut în ultima perioadă.

Acum sunt super ocupată pentru că îmi dezvolt o nouă afacere – mult spus afacere, este un hobby pe care vreau să îl transform ușor, ușor într-o afacere și sper eu să-mi iasă. Am făcut niște cursuri de florist și mă joc cu florile foarte mult și îmi place să fac asta, de acolo toată treaba cu business-ul, în sensul că aș vrea să mă apuc de decorat pentru evenimente gen nunți, botezuri sau poate petreceri.

Fac design pentru un restaurant acum, am de lucru exact în zona asta în care îmi place să pun mâna la treabă și sunt foarte fericită că mi-au cumpărat prima mea mașină de șlefuit', ne-a mai spus actrița.

Cum își petrece Diana vacanțele, alături de fiul ei: „ Carol mănâncă mult nisip'

Atât Diana, cât și Carol, băiețelul ei, au avut probleme de sănătate, în ultima perioadă. După o vacanță în Grecia și o alta, de 10 zile, pe litoralul românesc, cei doi au răcit foarte tare. Spre fericirea Dianei, care adoră marea, micuțul Carol se simte bine acum, așa că pregătește următoarea vacanță sau, de ce nu, următoarele vacanțe, din sezonul estival.

„Am fost deja într-o vacanță în Grecia, am fost acasă la mama și am stat 10 zile, că de acolo ne-am și eu și Carol. Am făcut plajă în fiecare zi, îmi place marea. Deocamdată nu mai avem planuri de vacanță, așteptăm să vedem ce țări se mai închid, ce se mai deschide (râde) și în funcție de asta, vrem să mai plecăm măcar o dată, dacă nu chiar de două ori, până la sfârșitul verii.

Acum este bine (n.r.- Carol, băiețelul Dianei), a devenit din nou vioi, a început să mănânce, m-am liniștit și eu. Când vede marea… în primă fază nu a prea vrut să intre, îi este un pic frică, am prins și valuri, dar când nu sunt, se duce cu piciorușele singur în apă. Mănâncă mult nisip, îi place să se joace în nisip foarte mult și, din când în când, vine și mă ia de pe șezlong, mă trage de mână și îmi spune că vrea în apă', ne-a mai transmis Diana Dumitrescu.

Sursa FOTO: dianadumitrescu.ro & Angelescu Dumitru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter