Diana Dumitrescu se mândrește cu burtica de gravidă. E în al doilea trimestru de sarcină

Publicat pe

Diana Dumitrescu abia așteaptă să devină mămică pentru prima oară. Este în al doilea trimestru de sarcină și radiază de fericire. Iată cum s-a afișat recent în București, la un eveniment. 

Mulți spun că femeile însărcinate trebuie să se odihnească, să petreacă mult timp în pat, în timp ce alții sunt de părere că ele trebuie să fie active, să aibă ocupații ca cele pe care le fac mod normal. Iată cum procedează Diana Dumitrescu, în trimestrul al doilea de sarcină.

În urmă cu mai mult de o lună de zile. Diana Dumitrescu a anunțat că este însărcinată. A participat la o nuntă și după a dat vestea cea mare. De mulți ani de zile își dorea să aibă un copil, însă dorința i s-a îndeplinit abia acum. Vedeta participă aproape săptămânal la evenimente care au loc în capitală. Arată foarte bine, se menține în formă și este mereu zâmbitoare.

Ea a dezvăluit acum că are și o mică problemă: „Stau și contemplez la viitoarea cameră a copilului și mă tot gândesc cum să o decorez. Dacă aveți idei cum să o decorez și, dacă puteți, să-mi trimiteți și mie, pentru că sunt un pic în pană de idei”, a spus Diana Dumitrescu în mediul online.

Diana Dumitrescu se mândrește cu burtica de gravidă. E în al doilea trimestru de sarcinăDiana Dumitrescu se mândrește cu burtica de gravidă. E în al doilea trimestru de sarcină

Câte kilograme s-a îngrășat Diana Dumitrescu pe parcursul sarcinii

Diana Dumitrescu s-a îngrășat 5 kilograme. Viitoarei mămici încă nu-i vine să creadă că este însărcinată, iar în fiecare zi se uită în oglindă.

„Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am la eco fost i-am auzit inimioara, e bine, aşteptăm în două trei zile să vedem ce este. Eu îmi doresc un copil fie sănătos iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat. Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme, a povestit Diana Dumitrescu la ProTV.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter