Diana Munteanu a fost numită anorexică, după ce a pozat în costum de baie! Cum a reacționat vedeta și câte kilograme are, de fapt

Publicat pe

Diana Munteanu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, însă, în ultima vreme, fotografiile ei de pe contul de socializare au fost criticate de către unii dintre fani. Aceștia i-au atras atenția că a slăbit rea mult și că a devenit anorexică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 41 de ani, Diana Munteanu arată impecabil și se vede că are foarte mare grijă de trupul ei. Drept urmare, vedeta se pozează adeseori în costum de baie, spre încântarea fanilor ei de pe contul de socializare.

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie: „Am urmat un regim strict”

Iată însă că, la una dintre cele mai recente postări, o admiratoare a fostei prezentatoare s-a detașat de grupul celor care o lăudau și i-a atras atenția că a exagerat cu slăbitul… „Se vede cam anorexie' i-a spus amica de pe Instagram, referindu-se la faptul că Diana pare din ce în ce mai subțire.

„Admir-o și ia exemplul ei!”

De data asta, vedeta a reacționat la comentariu și a ironizat-o pe cea care a comentat: „53 kg la 1,71! Sunteți doctor în domeniu?'. Ulterior, cineva i-a luat apărarea Dianei, afirmând că, la înălțimea ei, are o greutate optimă.

Diana Munteanu a fost numită anorexică, după ce a pozat în costum de baie! Cum a reacționat vedeta și câte kilograme are, de faptDiana Munteanu a fost numită anorexică, după ce a pozat în costum de baie! Cum a reacționat vedeta și câte kilograme are, de fapt

„Arată foarte bine și raportul greutate/înălțime este bun, îți zice un medic. Lasă frustrările și mai bine admir-o și ia exemplul ei, femeie cu un copil, la 41 de ani arată impecabil. Dacă nu poți, unfollow!', a fost replica internautei.

Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel: patru imobile, iar vila de la 2 Mai o închiriază pentru turiști. Cât costă cazarea pentru locuința de la mare

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter