Diana Munteanu, despre cum o influențează zodia și ascendentul

Publicat pe

Născută în zodia Săgetătorului, Diana Munteanu recunoaște că după ce a trecut pragul de 30 de ani ascendenul a început să-i influențeze în mod predominant personalitatea. 

 

Diana Munteanu

Dacă până la 30 de ani, zodia natala este cea care influențează personalitatea fiecăruia, după această vârstă ascendentul îi ia locul, punându-și foarte mult amprenta asupra caracterului. Diana Munteanu ne-a mărturisit că a simțit ;i ea această schimbare.

Diana Munteanu: Cred în trăsături comune ale așezării astrelor, dar în compatibilitățile dintre zodii nu. Eu sunt Săgetător cu ascendent în Scorpion. Am simțit schimbarea de după 30 de ani a ascendentului. Înainte eram un pic mai focoasă, cum e și zodia Săgetător, iar după 30 m-am mai temperat. Poate și vârsta a contat, nu știu.

 

Săgetatorului îi place libertatea, este extrovertit, direct, binevoitor, filosofic, idealist, sincer, intelectual, cunoscut, cu vederi largi, iubitor al adevărului. Îi place distracția, este iubitor, de multe ori atletic, aventuros, expansiv și optimist. Poate fi și nepăsător, exagerat, prea indulgent, lipsit de tact sau impraștiat.

Scorpionii sunt pasionali, secretoși, puternici, perspicace, hotărâți, centrați pe scopuri. Au imaginație, percep bine nuanțele, imaginile pe care le au despre lume sunt complexe și analitice. Sunt indivizi plini de resurse, magnetici, hipnotici. Dispun de multă creativitate și le place să rămână misterioși. Uneori sunt prea suspiciosi, impulsivi, încăpățânați, agresivi sau gelosi. De asemenea au o nevoie exagerată de a controla tot ceea ce îi înconjoară, mai ales acțiunile oamenilor.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter