Dida Drăgan n-a renunțat la muzică, dar este selectivă cu aparițiile: "Nu este defăimător să cânți în cârciumă, doar că eu nu știu să fac asta"

Publicat pe

Ce se întâmplă în viața Didei Drăgan, după ce a plecat în Elveția, în urmă cu 7 ani. Dida Drăgan este, fără îndoială, una dintre cele mai bune artiste și interprete de muzică, din România. Dida Drăgan a decis, în 2014, să se mute în Elveția, alături soră și fiu. Cântăreața a declarat că nu a fost niciodată tentată să cânte în baruri sau restaurante, rămânând fidelă stilului care a consacrat-o. Dida Drăgan a revenit în România și pregătește muzică nouă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dida Drăgan rămâne una dintre artistele emblematice ale scenei românești, recunoscută pentru sensibilitatea și dramatismul intepretărilor sale. Acum, la 76 de ani, artista locuiește în Elveția, alături de sora ei și fiul, Florin Ochescu. Deși a plecat din România în 2014, Dida Drăgan a mărturisit că nu a rupt niciodată legătura cu țara natală. Artista a revenit pentru o perioadă pe plaiurile mioritice și a mărturisit motivul pentru care a refuzat dintotdeauna să cânte în baruri sau restaurante.

Dida Drăgan n-a renunțat la muzică, dar este selectivă cu aparițiile: "Nu este defăimător să cânți în cârciumă, doar că eu nu știu să fac asta"Dida Drăgan n-a renunțat la muzică, dar este selectivă cu aparițiile: "Nu este defăimător să cânți în cârciumă, doar că eu nu știu să fac asta"

Dida Drăgan își împarte viața între Elveția și România, de șapte ani

În 2014, Dida Drăgan începea o nouă viață în Elveția, alături de familia ei. Artista a revenit, pentru o perioadă, în România, unde se ocupă de mai multe proiecte muzicale. Dida Drăgan a spus motivul pentru care a fost întotdeauna selectivă în ceea ce privește locațiile în care cântă.

Citește și: Dida Drăgan spune adevărul despre problemele de sănătate:’S-a zis că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer…’

Citește și: Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea:Lumea nu mai respectă marile valori

„Nu am cântat niciodată, în viața mea, în bărci sau prin restaurante. Eu cânt doar la radio, în televiziune și unde am un concert, atâta tot. Nimic mai mult. Eu nu sunt un interpret care cântă prin localuri. Eu sunt lumea cuvântului și îmi fac meseria cu multă credință. Pentru mine nu contează bazarul de hârtie. Nu este defăimător să cânți prin cârciumi, doar că eu nu știu să fac asta. Îmi doresc ca primăvara aceasta să vină cu multă pace pentru omenire. Nu să ajung să îngheț de frică când schimb pe un program sau pe altul. În rest sunt bine, sunt sănătoasă, acum sunt în România, mă pregătesc să plec la o filmare la televiziune.„, a declarat Dida Drăgan pentru Click!.

Dida Drăgan: „Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac”

Dida Drăgan și-a manifestat atașamentul pentru România, precizând că are de gând să petreacă cât mai mult timp în țară, mai ales că aici este locul unde s-a consacrat, ca artistă.

De acum o să stau tot timpul aici, în țară, în România. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele… totul trebuie să iasă perfect. Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici.

Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Dacă te gândești la câte premii am luat în viața asta, în urma efortului pe care l-am depus… Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta', a declarat artista pentru sursa citată.
FOTO: Facebook, arhivă TVR 1

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă