Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani: „Am un secret. Mănânc doar...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani. Florentina Opriș ține un regim alimentar sănătos care o ajută să se mențină în formă. Vedeta postului Kanal D are un truc pe care îl folosește de ceva vreme: pur și simplu mănâncă mai puțin și din patru în patru ore. Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”, de la postul Kanal D a dezvăluit într-un interviu pentru viva.ro care este secretul dietei pe care o ține. Spune că a încercat și postul intermitent, dar pe ea nu o ajută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani. Florentina Opriș a dezvăluit care este secretul dietei sale. Vedeta emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”, de la Kanal D mănâncă din patru în patru ore și mult mai puțin decât în trecut. Acesta este trucul dietei pe care o urmează de ceva vreme, iar silueta ei este cea dorită.

Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani: „Am un secret. Mănânc doar...' / EXCLUSIVCe dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani: „Am un secret. Mănânc doar...' / EXCLUSIV

Citește și: Alege sa fii sanatos cu Florentina Opris

Citește și: Florentina Opriş:Viaţa mea acum începe!

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cum împart cheltuielile din casă:„Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la…'

Citește și: Adrian Enache are remușcări la 33 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu:”Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea”

Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani

Florentin Opriș este o femeie cochetă și elegantă. A promovat de ani de zile sportul și alimentația sănătoasă. Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”, de la postul Kanal D, are numeroase bijuterii, dar de o perioadă de timp le poartă pe aceleași.

Te-ai îmbrăcat foarte frumos. Îți alegi singură vestimentația pentru evenimente?

Să știi că, de obicei, da. De data aceasta, m-a îmbrăcat o creatoare româncă. Pentru că am hotărât, mai nou, să îmbrac creații românești, asta pentru că au niște ținute absolut superbe și mi se potrivesc mie. Ca și rochița de astă seară.

Am văzut că porți perle și o cruciuliță. Simbolizează ceva pentru tine?

Foarte mult. Să știi că această cruciuliță o port de ani buni și este ca un fel de talisman pentru mine. Iar perlele se potrivesc mai bine ținutei și să știi că nu am mai pus perlele acestea la gât de ani, de ani foarte mulți. Pentru că, la un moment dat, purtam doar această bijuterie și nimic altceva.

De ce nu a mai purtat bijuterii o perioadă

Și remarc și un inel cu diamante…

Îți mărturisesc că de ceva ani am reînceput să port bijuterii. Pentru că o mare perioadă de timp nu am purtat nici cercei, nici inele, absolut nimic. Am fost așa îndârjită să nu mai port bijuterii. De ceva vreme, de vreo cinci sau șase ani, port doar aceste bijuterii, pe care le vezi și la gât și la mâini, și brățările. Și nu le mai schimb, pentru că mă simt atât de bine și de confortabil cu ele că nu mai vreau să port altele.

Câteodată, îmi aduc aminte că există și alte bijuterii în colecția mea și mai pun, uite, cum am pus azi, perlele, dar altceva nu. Eram înainte foarte preocupată de lucrul acesta, dar acum nu. Nu mai sunt atât de preocupată de bijuterii, de haine… Acum știi, sunt mai mult preocupată de cum mă simt și unde merg să mă simt bine.

Florentina Opriș: 'Mănânc din patru în patru ore'

De când te știu ai promovat sportul și o alimentație sănătoasă și corectă. Ce le sfătuiești pe doamnele care vor să arate bine, să se încadreze în tabieturi care să le ajute să aibă silueta de vis?

La mine funcționează asta, dacă și la voi funcționează, m-aș bucura foarte tare. În primul rând, să fie consecvente cu ceea ce fac, să conștientizeze că lucrurile se întâmplă în timp și fie că vrea să slăbească, fie că vrea să se simtă minunat, trebuie să facă constant asta. Ca și spălatul pe dinți. În fiecare zi se face mișcare. În fiecare zi să aibă grijă ce alimente consumă. Dar eu am un secret al meu. Mănânc doar din patru în patru ore. Eu, între mese, între cele patru ore, nu fac decât să beau apă. Și asta este un lucru care mă ajută pe mine foarte mult. Iar la masă nu mănânc foarte mult. Dar nu sar peste mese.

Multe persoane țin post interminet. Tu nu ai încercat?

Uite, pe mine nu mă avantajează postul intermitent, interminent fasting cum este cunoscut. Pentru mine nu este o alegere bună, pentru că mie îmi place să mănânc dimineața, îmi place să am mesele regulate, îmi place să mănânc și îmi place, din când în când, să mă bucur de mese.

Florentina Opriș folosește trucuri naturiste

Și pentru că tot am tot vorbit de îmbrăcăminte și bijuterii, ce nu ar trebui să îi lipsească unei femei din poșetă?

M-ai cam prins aici. Eu cred că nu ar trebui să-i lipsească o oglinduță mică și un ruj cel puțin. Sau un glos. Cam la asta mă gândesc.

Ceva trucuri naturiste pentru păr, pentru față?

Să știi că am un truc pe care îl aplic pentru păr. Îmi pun ulei de măsline și îl las pe podoaba capilară timp de o noapte întreagă, după care mă spăl. Îmi pun și un prosopel pe cap, că e mai bine așa. Iar acest lucru mă ajută foarte mult în ceea ce privește părul. Iar la față, e adevărat că aș vrea să aplic mai des un lucru pe care mama mea la 81 de ani îl aplică de când mă știu eu… Își pune pe față tot felul de fructe pe care le strivește și și le pune ea așa pe față.

Am preluat și eu de la ea. Eu am preluat foarte multe și de la mama și de la tata. Tata era foarte preocupat de zona aceasta de fitoterapie, pentru că era cu plantele, făcea tot felul de combinații, încă din copilărie aloe vera era prezentă în casa noastră, sub formă de plăntuță. Și ne dădea, cumva, licoarea aceea cu un pic de miere. Iar de la mama am preluat ideea aceasta de a te îngriji de tine. Mama arată impecabil la cei aproape 82 de ani.

Vedeta vrea să ajungă în Maroc

Și unde ai fost tu anul acesta să te simți bine în vacanță?

Să știi că anul acesta vacanța a fost în multe părți, dar cel mai tare mi-a plăcut în munți, pentru că acolo este energia de care eu aveam nevoie. Și să știi că eu am fost în munții Orăștiei, la Sarmisegetusa, acolo unde obișnuiesc să merg, să mă încarc de bine. Toată lumea vehiculează ideea măcar de energie pozitivă. Este adevărat, dar eu mă încarc de bine. Mă simt atât de bine, că am impresia că îmi explodează toată ființa mea.

Și o vacanță în care nu ai ajuns? Un loc anume?

Marocul este o destinație pe care mi-o doresc. Nu am fost în Maroc. Am auzit și am văzut lucruri frumoase despre această țară și aș fi încântată să ajung acolo. Dar știu că depinde doar de mine, așa că trebuie să îmi iau doar timp și inima în dinți și să spun că Maroc este următoarea destinație.

Florentina Opriș va fi soacră mare anul viitor

De fiul tău ce poți să îmi spui?

Sunt atât de bucuroasă că Loraine este copilul pe care, cred eu, și l-ar dori fiecare părinte. Are 30 de ani este un copil pe picioarele lui. Mulțumesc lui Dumnezeu! Este un copil care este responsabil și face lucruri foarte frumoase în business, dar acum cel mai important lucru este că face ca și viața lui să funcționeze, adică se va căsători la anul. Și pentru mine asta este cea mai mare bucurie.

A stabilit data căsătoriei?

Nu a stabilit data, dar la anul sigur. A cerut-o pe prietena lui, care este acum viitoarea lui soție, anul trecut, de Crăciun. Și m-am bucurat tare mult. Pentru că el a vrut să fie în atmosfera de familie, nu undeva în doi, pe o plajă. Și m-am bucurat foarte mult că asta mă duce cu gândul că este un copil care pune preț pe valorile pe care și eu am pus preț o viață întreagă.

Foto: Facebook

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă