Dieta lui Beyonce. Vedeta a slăbit 9 kilograme în doar 10 zile: ”Îmi place să mănânc”

Publicat pe

Beyonce este un model pentru multe femei, iar vedeta a dezvăluit care este dieta pe care o urmează. Artista internațională a slăbit 9 kilograme în doar 10 zile cu acest regim alimentar. 

Beyonce este nevoită să aibă mereu grijă la felul în care arată. Vedeta a fost nevoită să slăbească rapid pentru filmările unui videoclip. „În mod normal îţi schimbă machiajul sau hainele, dar eu am vrut să merg puţin mai departe. Deşi îmi place să mănânc, era necesar să slăbesc repede pentru că am filmat în două ipostaze: 16 respectiv 36 de ani, la doar două săptămâni distanţă', a declarat Beyonce, pentru ChinaDaily.

Vedeta a ținut o dietă strictă care a ajutat-o să slăbească 9 kilograme în doar 10 zile.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

  • 3 litri de apă
  • o cană de suc de lămâie
  • o cană de sirop arţar sau de melasă
  • o linguriţă de piper cayenne

Cum trebuie să procedezi?

Amestecă bine toate ingredientele și va rezulta o băutură. Trebuie să bei între 8-12 pahare pe zi, din acest amestec. Practic, acestea vor fi „mesele' pe toată ziua, nu ai voie să consumi alte alimente, pentru ca dieta să dea rezultate spectaculoase.

Această dietă nu trebuie să o țineți mai mult de 10 zile.

FOTO: Hepta

Dieta lui Beyonce. Vedeta a slăbit 9 kilograme în doar 10 zile: 'Îmi place să mănânc'Dieta lui Beyonce. Vedeta a slăbit 9 kilograme în doar 10 zile: 'Îmi place să mănânc'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter