Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023: "Nu mai ai pofte de niciun fel"

Publicat pe

Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023. Vica Blochina este una dintre cele 12 vedete care vor participa la Survivor 2023. Ea a semnat deja cu PRO TV și se pregătește intens pentru a pleca în jungla dominicană. Vica Blochina este o fostă balerină, de origine lituaniană, care a ajuns în atenția opiniei publice, după ce a avut un copil cu Victor Pițurcă, selecționerul de la Dinamo. Vica a acceptat provocarea de a pleca în Republica Dominicană, însă vrea să arate cât mai bine, așa că are de gând să slăbească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023. Vica Blochina, 47 de ani, este una dintre cele 12 vedete care vor înfrunta condițiile dificile din Republica Dominicană, în cel mai spectaculos show de aventură. Ea este lituaniancă, la origine și s-a stabilit în România în urmă cu peste 20 de ani. Vica a știut mereu cum să atragă privirile bărbaților, mai ales că în tinerețe a fost balerină, la cel mai select local din Capitală. Pentru Vica aspectul fizic contează foarte mult și îi place să se îngrijească. Chiar și după ce i-a dat naștere lui Edan, fiul lui Victor Pițurcă, vedeta și-a recăpătat silueta de invidiat. Înainte să plece la competiția de adrenalină Survivor România 2023, Vica Blochina vrea să mai dea jos câteva kilograme.

Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023: "Nu mai ai pofte de niciun fel"Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023: "Nu mai ai pofte de niciun fel"

Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023

Vica Blochina a fost dintotdeauna o femeie curajoasă și asumată, care nu s-a ferit de provocări, așa că atunci când i s-a propus să participe la Survivor 2023, vedeta a acceptat. Vica face parte din cei 12 participanți care s-au încumetat să înfrunte pericolele și condițiile grele din jungla dominicană. Vica Blochina va concura alături de alte celebrități precum Carmen Grebenișan, Maria Constantin sau Jorge. Concurenților li s-au pregătit trasee dificile și vor fi nevoiți să se supună regulilor competiției, care îi privează de confortul de acasă. Nu va fi deloc ușor, iar Vica Blochina a confirmat deja acest lucru. Vedeta și-a pus în gând să slăbească cel puțin 10 kilograme, înainte de a merge în aventura vieții ei.

Citește și: Vica Blochina și Carmen Grebenișan participă la Survivor România 2023?Vedetele ar fi semnat deja cu PRO TV

Citește și: Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023. Prezentatoul va fi însoțit de iubită în Republica Dominicană:„Anul acesta vom pleca împreună și apoi…’

„Am făcut toate lucrurile bune din viața mea în mod inconștient. După ce am semnat, am văzut câteva episoade si am zis că nu mai vreau să merg. Mă duc să slăbesc 10 – 12 kile', a spus Vica Blochina.

Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023

Vica Blochina a recurs la diferite intervenții pentru a arăta cât mai bine. Vedeta și-a mărit sânii și și-a injectat grăsime în posterior, pentru a fi cât mai bombat. Vica a fost foarte mulțumită de rezultat, însă tot și-a dorit să fie ceva mai slabă. Pentru ea a fost dintotdeauna destul de dificil să piardă în greutate, deoarece organismul ei este rezistent la insulină, așa că a treuit să recurgă la o dietă specială.

Vedeta mănâncă prima masă la 13:00 și ultim masă la ora 18:00, iar apoi ține post negru până a doua zi. Ea a eliminat zahărul din dietă, ceea ce a ajuta-o să-și țină foamea în frâu. Singura ei plăcere vinovată aa rămas alcoolul.

„Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…)

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești', a declarat Vica Blochina, la acea vreme, pentru Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter