Dive la întâlnirea cu Prinţul William de la Castelul Windsor

Publicat pe

Cate Blanchett, Emma Watson, Kate Moss sunt doar câteva dintre vedetele invitate de Prinţul William, duce de Cambridge, la Castelul Windsor la o petrecere în beneficiul Royal Marsden Hospital, al cărui preşedinte este din 2007.

 

Este o misiune pe care William a preluat-o de la mama lui, Prinţesa Diana, si pe care şi-o îndeplineşte cu multă dăruire. Si, in timp ce Kate a rămas alături de micuţul George, Printul William a fost o gazdă perfectă pentru unele dintre cele mai faimoase dive.

 

Pe poarta castelului şi-au făcut apariţia, rând pe rând, Cate Blachett, într-o rochie albă, asimetrică, Kate Moss, alături de soţul ei, Jamie Hince, şi Cara Delevingne, cele două top modele alegând pentru această seară rochii negre. Helena Bonham Carter a apărut într-o rochie amplă şi cu o coafură elaborată, în timp ce Margot Robbie, actriţa din Lupul de pe Wall Street' a strălucit într-o rochie gri care i-a pus în evidenţă formele.

 

Invitatul special al serii a fost designerul american Ralph Lauren, venit împreună cu soţia lui, Ricky. Datorită generozităţii lui Lauren, spitalul Marsden va beneficia de o nouă secţie dedicată cancerului de sân.

 

Foto: Northfoto

 

Dive la întâlnirea cu Prinţul William de la Castelul Windsor Dive la întâlnirea cu Prinţul William de la Castelul Windsor

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter