De ce a divorțat Carmen Tănase după doar trei ani: "În clipa în care am început să ne râcâim..."

Publicat pe

Carmen Tănase pare singură dintotdeauna pentru că a fost mereu discretă cu viața personală și puțini sunt cei care știu că a fost căsătorită. De altfel, mariajul actriței a durat doar trei ani, iar când Carmen Tănase avea doar 39 de ani, tatăl fiului ei a murit. Actrița a rememorat recent cum a fost căsnicia cu criticul de teatru Victor Parhon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase și soțul ei, criticul de teatru Victor Parhon s-au cunoscut în perioada în care aceasta era actriță la Iași. La început, Carmen Tănase considera că nu este nevoie de un act oficial care să îi valideze iubirea, dar în cele din urmă a acceptat de dragul bărbatului care îi dăruise un copil.

De ce a divorțat Carmen Tănase după doar trei ani: "În clipa în care am început să ne râcâim..."De ce a divorțat Carmen Tănase după doar trei ani: "În clipa în care am început să ne râcâim..."

Carmen Tănase a divorțat după doar trei ani

Carmen Tănase a avut o singură mare iubire, pe Victor Parhon, tatăl fiului ei, care era mai mare cu 17 ani decât ea.

„Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de și de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la Starea Civilă o să zic NU', spunea Carmen Tănase acum ceva timp.

După trei ani de la căsătorie, Carmen Tănase și Victor Parhon au divorțat, din cauza neînțelegerilor care apăruseră între ei. După semnarea actelor de divorț, cei doi au continuat însă să aibă o relație apropiată.

„În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis ‘gata, stop!, până aici. Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori', mărturisea Carmen Tănase.

Citește și: Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie:'Am simțit asta pe pielea noastră'

Citește și: Cum arăta Carmen Tănase în tinerețe.Era superbă și nu s-a schimbat deloc

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare:'La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când…'

De ce a acceptat Carmen Tănase să se căsătorească

Carmen Tănase l-a considerat pe partenerul ei mai mult decât un soț, ci și tată și prieten, dar legătura dintre cei doi a fost una specială, până au apărut neînțelegerile.

„Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l „tată”. Se amuza. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani.

La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti.

El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia„, spunea Carmen Tănase.

Carmen Tănase l-a pierdut pe tatăl fiului ei când avea doar 39 de ani

Când Carmen Tănase avea 39 de ani, Victor Parhon ei s-a stins din cauza unei boli incurabile. Iar actrița a preferat să se axeze pe carieră și pe creșterea lui Tudor, fiul celor doi în loc să se recăsătorească.

Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 aşa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viaţa, însă eu m-am şi căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu DA, pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar aşa erau vremurile atunci.

Eram la Teatrul Naţional din Iaşi când l-am cunoscut pe Ţucu şi a venit familia cu tot felul de motive: Hai să o facem!, că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat şi am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani”, a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast, Acasă la Măruţă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter