DJ Wanda se pregătește de nuntă. Ce intervenții estetice și-a făcut înainte de marele eveniment din Londra - EXCLUSIV

Publicat pe

DJ Wanda se pregătește de nuntă. Vedeta și-a găsit alesul și va păși în fața altarului în aproximativ o lună. Aceasta se pregătește pentru marele eveniment cu ajutorul medicului estetician. Iată ce tratamente speciale a făcut la față. 

DJ Wanda a sosit în România pentru o perioadă de timp. Într-o lună se căsătorește și vrea să arate minunat. A mers la medicul și prietenul ei, Florin Juravle, pentru a o ajuta. Și-a făcut mai multe intervenții și tratamente la față.

Chiar în ziua în care ne-a acordat interviul, ea a fost supusă unei proceduri de întindere a feței, injectare cu botox și acid hialuronic.

„Noi ne-am cunoscut ca fiind pacientă. Sunt 10 ani de atunci și am dezvoltat o relație extraordinară. El este foarte deschis, foarte prietenos, foarte cald…poate să confirme foarte multă lume, chiar foarte multe vedete.

Practic, eu nu am nicio operație estetică.”, a spus DJ Wanda exclusiv pentru VIVA!.

Doctorul Florin Juravle a explicat: „Facem o mulțime de intervenții non-invazive, de mici retușuri. Chiar acum ne pregătim pentru nuntă. Facem un număr de mici retușuri, de intervenții, care să mențină forma cât mai fresh.”

 

Foto: Angelescu Dumitru

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter