Doina Teodoru participă la Chefi la cuțite. Scărlătescu, luat la roast de iubită: "La câte relații pasagere a avut..."

Publicat pe

Doina Teodoru s-a prezentat în emisiunea Chefi la cuțite, în cadrul căreia este jurat iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu. Doina i-a făcut o surpriză partenerului ei, care a rămas fără cuvinte când a văzut-o. Frumoasa șatena l-a luat la roast pe iubitul ei, spre amuzamentul celorlalți jurați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru i-a îndeplinit dorința iubitului ei și a participat la Chefi la cutite. Vedeta i-a făcut o surprisă chef-ului și s-a prezentat în emisiunea în cadrul căreia este jurat. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de câteva luni, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Doina Teodoru participă la Chefi la cuțite. Scărlătescu, luat la roast de iubită: "La câte relații pasagere a avut..."Doina Teodoru participă la Chefi la cuțite. Scărlătescu, luat la roast de iubită: "La câte relații pasagere a avut..."

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite’ difuzată de Antena 1. Astfel, iubita sa i-a făcut o surpriză când și-a făcut apariția în emisiune. Colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au râs cu lacrimi în timpul roast-ului făcut de Doina.

Citește și:Cătălin Scărlătescu, propunere inedită pentru iubita sa, Doina Teodoru, după câteva luni de relație:„Mi-aș dori foarte tare să…'

Citește și:Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu:Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare'/ EXCLUSIV

Citește și:Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:”Am cerut o sumă modică”

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat'

Doina Teodoru participă la Chefi la cuțite

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătesc formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au plecat împreună în America Express, iar comedianta se implică în afacerile iubitului său. Scărlătescu declara că iubita lui gătește foarte bine și că și-ar dori să o vadă la Chefi la cuțite, emisiunea unde el este jurat.

Ei bine, Doina i-a îndeplinit dorința. Partenera sa participă în ediția ce urmează la Chef la cuțite, făcându-i o surpriză partenerului ei. Atât Scărlătescu, cât și colegii lui au rămas blocați când au văzut-o. „Cred că pe Cătălin o să-l enerveze foarte tare. Și…iată-mă aici!', a spus Doina Teodoru la testimoniale.

Doina Teodoru l-a luat la roast pe Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a venit pregătită cu un roast pentru iubitul ei. Deși emisiunea este despre gătit, Doina a făcut un roast incredibil pentru Scărlătescu. Frumoasa șatena nu l-a amenajat deloc pe partenerul ei și i-a amuzat pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

„Dragule, așază-te comod! Și, cu această ocazie, îi mai atribuim o titulatură, lăutarul limbilor străine. Vă spun eu, la câte relații pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteți să-i acordați și titulatura de Gara de Nord. Am înțeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin', sunt o parte din glumele pregătite de Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat împreună la America Express, show-ul prezentat de Irina Fodor, care va incepe în curând la Antena 1. Sezonul 10 Chef la cutite, revine la Antena cu o premieră de excepție, în 4 ediții consecutive. Acestea vor avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri, 5,6,7 septembrie, de la ora 20.30.

Cătălin Scărlătescu este nerăbdător ca telespectatorii să urmească ambele emisiuni. Juratul de la Antena 1 trăiește o poveste de dragoste cu Doina Teodoru. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, mai exact de 18 ani, cei doi se înțeleg de minune.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter