Donald Trump sare în apărarea soţiei sale. Ce spune preşedintele Americii despre designerul Tom Ford

Publicat pe

Creatorul Tom Ford a declarat de curând că ţinutele create de ele nu vor face parte din garderoba Melaniei Trump, noua Primă Doamnă a Americii.Tom Ford susţinea atunci că hainele create de el sunt prea scumpe pentru o Primă Doamnă.

 

Donald Trump sare în apărarea soţiei sale, taxându-l pe designer pe această declaraţie. Cel de-al 45-lea preşedinte al Americii va fi învestit mâine în funcţie la Washington şi toată lumea este curioasă să vadă cum se va îmbrăca Melania.

 

Cu siguranţă nu într-o creaţie a lui Tom Ford. „Melania nu i-a cerut niciodată lui Tom Ford să o îmbrace. Nu îl place pe acest creator, nu îi apreciază creaţiile', a spus Trump într-un interviu pentru postul Fox & Friends. Eu nici atât. Nu am fost niciodată fan Tom Ford', a continuat preşedintele.

 

Tom Ford are o părere fermă în acest sens: „Fie că este vorba despre preşedinte sau Prima Doamnă, ei trebuie să poarte haine accesibile care să fie făcute în America. Creaţiile mele sunt făcute în Italia şi sunt extrem de scumpe. Nu cred că majoritatea femeilor sau bărbaţilor din ţara noastră şi le poate permite şi cred că preşedintele şi Prima Doamnă trebuie să reprezinte toţi oamenii'.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

Melania Trump – Ea este veriga slaba!

Secretele familiei Trump

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter