Dovada că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt în continuare împreună – “Love is in the air”

Publicat pe

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au pus punct zvonurilor că s-ar fi despărţit, vedeta postând pe pagina sa de Instagram un clip în care apare împreună cu iubitul ei.

Mădălina nu mai postase fotografii cu Matei de ceva timp, iar presa a scris că cei doi s-ar fi despărţit, mai ales ca ea a plecat în Italia împreună cu fetiţa şi mama ei.

După ce au pus fanii pe jar, iată-i pe cei mai fericiţi ca oricând, după cum reiese din clipul publicat de Mădălina pe pagina sa de Instagram.

#amfar @roberto_cavalli @robertofarruggia_1

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Aflată în braţele lui Matei, aceasta are toate motivele să zâmbească într-o seară în care a arătat cu adevărat fabulous la evenimentul amfAR de la Milano.

Mădălina şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră, lungă, o creatie Roberto Cavalli, care i-a scos în evidenţă bustul, dar şi silueta perfectă la doar 6 luni după ce a născut. Iar Matei i-a fost alături în această noapte, semn că cei doi sunt împreună, şi dacă au existat ceva probleme între ei în ultima vreme, au reuşit să le depăşească.

Cât despre fanii Mădălinei, aceştia sunt în extaz, făcând numeroase comentarii pe pagina de Instagram a vedetei: Nu vreau să vă mai văd trişti vreodată. Aşa da..ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place.', „So perfect together', „Lucky woman with such a good man!', „Love is in the air'.

 

Dovada că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt în continuare împreună – Love is in the air'Dovada că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt în continuare împreună – Love is in the air'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter