Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat. Ce au postat pe Internet

Publicat pe

Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat. Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit de mai multe ori, însă soarta pare că îi aduce mereu împreună. Ce au postat cei doi pe rețelele sociale, așa au confirmat faptul că au reușit să treacă peste impasul din relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, într-o emisiune TV, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Alex Bobicioiu. Neînțelegerile ar fi ajuns la punctul culminant duminică, când cei doi au hotărât să nu-și mai vorbească.

Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat. Ce au postat pe InternetDovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat. Ce au postat pe Internet

Totuși, se pare că aceștia au decis să-și mai acorde o șansă, întrucât o imagine postată pe rețelele sociale le-a confirmat internauților împăcarea. Iată ce fotografie au postat Simina Loica și luptătorul!

Citește și: Simina Loica a explicat de ce fiul ei îi spune „tată’ lui Alex Babicioiu:„Am început să-l învăț cine e tati’

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:'Mă deranjează…'

Citește și: Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro:’Cine v-a zis că asta îmi doresc?’

Citește și: Naistul Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după sinuciderea artistei Simona Săndulescu:’Oamenii sunt triști, uitați și însingurați’

Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat

Invitat la o emisiune TV, Alex Bobicioiu a mărturisit că este deranjat de legătura extrem de apropiată dintre Simina și tatăl copilului ei. „Suntem supărați unul pe celălalt, nu e ca și cum doar ea e supărată pe mine. Nu doar eu am greșit, și ea a greșit. De duminică nu mai vorbim. (…) Sunt un om gelos, dar sunt un om gelos pentru că iubesc și sunt multe lucruri care mă atacă și e normal să fii gelos și să te afecteze, să ai alte reacții. (…) Convorbirile astea ale lor sunt destul de dese. Nu vorbește de împăcare, dar sunt deranjante atât timp cât te iubesc’, a spus Alex Bobicioiu, la Xtra Night Show.

Totuși, se pare că nu a trecut prea mult timp până când aceștia au decis să se împace. S-au dat de gol pe Instagram, acolo unde au postat aceeași fotografie, dar nu s-au etichetat. Fanii însă și-au dat seama imediat de faptul că cei doi au ajuns la numitor comun și au reușit să treacă peste acest impas din relația lor.

Simina Loica, declarații după ce a anunțat despărțirea de Alex Bobicioiu

După ce au anunțat, din nou, că au decis să meargă pe drumuri diferite, Simina Loica a făcut primele declarații.

Sunt mai multe greșeli și pentru că ne certăm destul de tare atunci când ne certăm, nu se mai poate. În momentul ăsta așa simt. De fiecare dată când am încercat să discutăm, apar reproșuri, apar scoateri de ochi și am zis că mai bine îl las în pace, să se limpezească. (…) Simt eu că ar trebui să mă retrag’, a fost replica Siminei Loica.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter