Dragoş Bucurenci – Prezentatorul show-ului „Supravieţuitorul”

Publicat pe

Show-ul „Supravieţuitorul' va începe în curând la Pro Tv, dezvăluind peisajele superbe din Filipine, probele impresionante, dar si povestile, tensiunea, strategiile si aliantele celor 18 concurenti.

 

Dragos Bucurenci

Prezentatorul emisiunii va fi Dragos Bucurenci, cel care îi va aştepta pe concurenţi al Consiliul tribal. Aici, acesta va purta o discutie deschisa cu fiecare dintre concurenti despre probele, neintelegerile, prieteniile, aliantele, activitatile si discutiile din trib. Dupa ce raspund intrebarilor lui Dragos, concurentii trebuie sa voteze o persoana din trib pe care sa o elimine. Votul este individual si secret, iar orice vot poate inclina balanta catre un concurent sau altul.

 

Consiliul tribal este locul in care concurentii trag concluziile dupa cateva zile in care au trecut prin multe incercari. Acolo este locul in care ei ajung sa spuna lucrurilor pe nume, fie ca vorbim despre probe sau traiul impreuna pe o insula pustie, fara resursele cu care cei 18 concurenti sunt obisnuiti acasa, si sa vorbească despre ce i-a suparat, ce le-a placut, daca este cineva in trib care i-a dezamagit sau ce schimbari ar face pentru a nu ajunge si la urmatorul Consiliu tribal. Nu e deloc usor pentru niciunul dintre concurenti, am simtit pe propria piele cat de greu de suportat este stresul in conditiile de clima tropicala din Filipine. Supravietuitorul este o adevarata incercare de rezistenta fizica si mentala, iar concurentii din acest sezon au toata admiratia mea pentru ce au reusit in cele 44 de zile petrecute pe insula. Sunt sigur ca si telespectatorii vor fi captivati de acest show si ca ne vor urmari, in aceasta toamna, la Pro TV.', a spus Dragos Bucurenci, prezentatorul Supravietuitorul.

 

Survivor este formatul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume! In Romania, primul sezon Supravietuitorul va pune 18 concurenti, care nu s-au cunoscut niciodata, sa se adapteze unui mediu complet nou.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter