Dragoș Dolănescu, sechestrat în Venezuela. „Era plin de bodyguarzii de la opoziţie”

Publicat pe

Dragoș Dolănescu a povestit despre unul dintre cele mai dificile momente prin care a trecut, de când se află în Costa Rica.

Dragoș Dolănescu, sechestrat în Venezuela. „Era plin de bodyguarzii de la opoziţie'Dragoș Dolănescu, sechestrat în Venezuela. „Era plin de bodyguarzii de la opoziţie'

Fiul lui Ion Dolănescu este deputat în Parlament de mai mulți ani și a dezvăluit cum a fost reținut pe aeroport de polițiștii din Venezuela.

„Am zburat la Caracas, în Caracas m-au reţinut în jur de o oră în aeroport, după aceea au reuşit cei de la opoziţie să mă scoată. Pentru că ei deja de mai multe ori au deportat alţi parlamentari care s-au dus să ţină piept opoziţiei.

Ne-am dus chiar în Parlament, acolo i se spune Palatul Federal şi am dat interviuri, am vorbit chiar în Parlament.

Eu personal am cerut libertate deplină.  Când am ieşit de la aeroport aşteptau cei de la opozitie, am intrat într-o maşină mare.

Două în faţă, două în spate la maximă viteză să mă ducă la hotel. La hotel era plin de bodyguarzii de la opoziţie şi în faţa hotelului erau militari de la Maduro cu rachete militare”, a declarat Dragoș Dolănescu, la Agenția Vip, potrivit Spynews.

Ce venit lunar are Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu a împlinit, recent, un an de când face parte din Parlamentul din Costa Rica. De când a fost numit în această poziție, fratele lui Ionuț Dolănescu este recompensat cu un salariu de 10.000 de dolari pe lună.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter