Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o: „Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi”

Publicat pe

Drama cântăreței Elena Unc. Cântăreața cu voce deosebită care în ultimii ani s-a reinventat, a vorbit, într-un interviu, despre cel mai negru episod din viața ei. Artista a fost implicată într-o căsnicie toxică care aproape a distrus-o. Dar, din fericire, vedeta a reușit să treacă peste toate problemele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 20 de ani, Elena Unc se numea Emma, era la început de drum. Însă Elena Unc nu s-a gândit vreodată că va trece prin drama vieții ei. Mariajul prin care a trecut și ce a urmat ar fi doborât pe oricine, dar până la urmă a reușit să depășească momentele grele.

Drama artistei Elena Unc. Bărbatul era foarte gelos

Bărbatul era gelos și lipsit de empatie, iar acest lucru a făcut-o pe Elena Unc să trăiască niște sentimente care au adus-o în pragul depresiei.

„Ani la rând m-am învârtit într-un cerc al suferinței. A doua mea căsnicie s-a desfășurat în orașul îngerilor, la Los Angeles. Am fost căsătorită cu un om atât de sărac sufletește, iar întâmplarea a făcut că el să fie milionar. Însă nici eu, și nici sufletul meu, nu am fost de vânzare.

Astfel că, după ani de lecții, de despărțiri și împăcări, am luat decizia de a reveni în România și de a lăsa în urma mea această experiență.

Cât am fost împreună, în jur de 7 ani, fostul meu soț era gelos, mi-a interzis să cânt, iar eu, supusă și iubitoare, l-am ascultat și am căzut atât de jos, desprinzându-mă de mine și de tot ceea ce sunt.

Până într-un moment, când am plecat fără a mă mai uita în urmă, deși eram pe jumătate „moartă”, obosită de tot. Am atras această relație nu din iubire, așa cum credeam, ci pe fondul traumelor din copilărie. Fără a căuta vinovați sau vină, acest om a încercat să se răzbune pe plecarea mea și pe faptul că nu mai doream relația.„, a declarat Elena Unc pentru click.

Artista a fost la un pas de moarte

Din cauza faptului că era departe de casă și nefericită, Elena Unc și-a trăit drama cu sticla de alcool în mână. Iar acest lucru, spune ea, a adus-o aproape de moarte.

„Divorțul a fost imposibil de greu. Nu a vrut să-mi trimită propriile lucruri, iar verbal m-a hărțuit de la distanță, mizând pe sensibilitatea mea. Nimic nu m-a înduplecat să mă întorc, iar din 2014 am luat-o de la zero în Arad.

Am trecut printr-o depresie severă, ajunsesem să fiu dependentă de alcool. Singura mea alinare erau copilașii și Clasa de Canto Elena Art pe care o aveam. În ei investeam, vedeam cum evoluează sub ochii mei. Dar, la un moment dat, dat m-am oprit și din a preda canto.

Suferința singurătății și a traumelor din trecut m-a împins și mai mult către alcool. Credeam că astfel mă alin, credeam că tot ceea ce mă doare va trece și, într-o clipă, mă voi afla în lumea fericirii. Alcoolul m-a adus atât de aproape de moarte, un pas mai era până acolo.

La un moment dat ajunsesem dependentă și de medicamente, le amestecam. Credeam că viața mea se va sfârși în suferință. Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi și nu îmi ajungea ca să mi potolesc anxietatea și durerile sufletești' , a mai spus vedeta.

A salvat-o un preot

Elena Unc mai spune că nu ar fi putut niciodată să treacă peste problemele cu alcoolul, dacă nu ar fi fost salvată de un preot care a intervenit decisiv.

„Dar Dumnezeu a avut un alt plan cu mine. Mă aflăm la fundul sacului, mă simțeam părăsită, durerea se multiplica, eram pierdută. Dar am ajuns într-un Centru de tratare a dependenților, Centrul Izvorul Tămăduirii din Bacău. Acolo am stat timp de patru luni și am urmat un program unic de terapie prin credință, Cei 12 Pași ai Transformării.

Părintele Liviu Buralcu, alcoolic abstinent și el, alături de a sa echipă de terapeuți, m-a ajutat să-mi conștientizez traumele, mi-a arătat că există o Cale a vindecării, Credință și Dumnezeu și m-a făcut să înțeleg că dependența de alcool e o boală.

De aproape 3 ani sunt vindecată, pentru mine alcoolul nu mai există. Ba, mai mult, acolo am învățat să-mi accept și să-mi vindec trecutul. Vindecată fiind, tot de aproape trei ani de zile sunt într-o relație cu Ștefan Banu, care e omul alături de care cunosc, evoluez și cresc pe toate planurile. Împreună formăm o echipă', a mai mărturisit artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter