Drama prin care a trecut Gina Pistol înainte să rămână însărcinată: „Numai eu știam ce era în sufletul meu”

Publicat pe

Gina Pistol a trăit drama vieții ei înainte să rămână însărcinată și să o aducă pe lume pe micuța Josephine. Vedeta s-a confruntat cu o afecțiune din cauza căreia avea șanse foarte mici să devină mamă și, cu toate acestea, apropiații și cunoscuții îi răsuceau cuțitul în rană ori de câte ori o întrebau când va aduce un copil pe lume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă Gina Pistol se consideră acum o femeie fericită și împlinită, vedeta a trăit o adevărată drama înainte să o aducă pe lume pe micuța Josephine. Înainte să rămână însărcinată, medicii îi dădeau șanse foarte mici, spre deloc, să devină mamă. Acum, când acest incident este doar o amintire neplăcută în povestea de iubire dintre ea și Smiley, Gina Pistol a povestit despre drama care a marcat-o.

Citește și: Detaliul neobservat într-o fotografie cu fetița cuplului Smiley – Gina Pistol. Ce superstiție au cei doi părinți

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1: „O să mă întorc la filmări…”

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la două luni după ce a născut: „Cheia fericirii e să te iubești așa cum ești”

Gina Pistol a recunoscut că, de fapt, cel mai tare au rănit-o persoanele din jur, care o întrebau constant când va deveni mămică, fără să aibă cea mai mică bănuială că vedeta TV trăiește o dramă. Nu știa dacă acest vis va deveni vreodată realitate, din cauza problemelor de sănătate pe care medicii i le-au descoperit.

Drama prin care a trecut Gina Pistol înainte să rămână însărcinată: „Numai eu știam ce era în sufletul meu'Drama prin care a trecut Gina Pistol înainte să rămână însărcinată: „Numai eu știam ce era în sufletul meu'

Gina Pistol vorbește despre drama care i-a marcat existența. Ce i-au spus medicii

Vedeta de la Antena 1 recunoaște că a trăit mereu cu ideea că nu va putea deveni mamă, din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat ani buni. Gina Pistol a reușit să depășească drama cu pricina și a vorbit deschis despre acest subiect, în mediul online.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, 'Când o să ai și tu un copil', 'când ai de gând să faci și tu un copil', ' de ce nu ai un copil la vârsta asta', întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă', a dezvăluit Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

Gina Pistol: „Am aflat că am șanse foarte mici să rămân însărcinată'

Partenera lui Smiley a devenit acum mămică, iar Josephine este un copil extrem de iubit, fapt reieșit din dedicarea pe care Gina o afișează pentru fetița ei. Cu toate acestea, nimeni nu a știut nimic despre drama care s-a ascuns în sufletul prezentatoarei de la Antena 1, Gina Pistol, după ce medicii i-au spus că sunt șanse mici să rămână însărcinată.

„După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu', a mai spus Gina Pistol.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter