Drama Isabelei Pamparău, câştigătoarea "Next Star" sezonul 4: "În timp ce eu sunt aici, el este înmormântat"

Publicat pe

Moment dificil în echipa lui Ștefan Bănică, vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima seară de Bootcamp din acest sezon! Fosta câștigătoare 'Next Star' Isabela Pamparău primește vești dureroase de acasă, în timp ce ea urcă pe scenă.

La câțiva ani după ce a câștigat marele premiu în sezonul 4 Next Star', Isabela Pamparău a dovedit o perseverență lăudată și apreciată de jurați și a ajuns până în Bootcamp-ul 'X Factor'. Succesul a fost însă umbrit de un eveniment tragic care a avut loc în familie.

'Vărul meu, alături de care am copilărit, a murit în străinătate. Iar în timp ce eu sunt aici, el este înmormântat. O să mă gândesc la el, cred că doar așa o să pot transmite mesajul melodiei. Este dureros, dar cred că trebuie să lăsăm oamenii care mor să se ridice la Cer', a spus Isabela, care va lupta mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, pentru un loc în grupa lui Ștefan Bănică.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carlas Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter