Drama Laviniei Petrea, prezentatoarea de ştiri. Fiica cea mare a avut de suferit în spital: "Au înţepat-o pe Klara de multe ori"

Publicat pe

Lavinia Petrea a trecut printr-o perioadă neplăcută în urmă cu câteva luni de zile. Prezentatoarea de ştiri a povestit prin ce dramă a trecut într-un spital privat din Bucureşti. Şi ea şi fiica ei au avut de suferit!

Lavinia Petrea şi fiica ei cea mare, Klara, au stat într-un spital privat din Bucureşti şase zile deoarece fetiţa a avut probleme. Doctorul care a tratat-o a fost foarte ok, după cum scrie prezentatoarea TV, însă asistentele nu. Au înţepat-o în mână de mai multe ori pe micuţă pentru a-i prinde vena. Vedeta a fost extrem de dezamăgită de tratamentul de acolo şi s-a revoltat acum pe Facebook.

Iată prin ce a trecut Lavinia Petrea în spitalul privat alături de fiica ei.

„Am fost în trecut cu Klara la camera de garda la un spital și am rămas internată mai multe zile. Doctorul de garda care s-a ocupat de ea a fost ok, dar restul nu! Cele mai multe asistente medicale nu aveau experiența! Au intepat-o pe Klara de multe, multe ori că sa-i prindă o vena, fara a arata compasiune macar pentru un copil de un an și câteva luni. Erau asistente care bâjbâiau și când umblau la fluturașul de la branula…nu știau pe ce să pună mâna. Am fost îngăduitoare și blândă și am încercat să le găsesc scuze…. mă mulțumeam că acolo e curat…. (pe o căruță de bani!) Că asta era motivul pentru care am fugit de spitalul de stat… mizeria și umilinta pe care le trăisem cu alte ocazii…tot cu un bebeluș in brate.”, a scris Lavinia Petrea în mediul online.

Lavinia Petrea a născut al treilea copil

Lavinia Petrea a născut vineri, pe 10 august 2018, o fetiţă, care a primit numele de Karin. „Karin este cu noi! Minunea care ne întregeşte!, a scris ştirista Pro TV în dreptul unei imagini în care îşi strânge bebeluşul la piept.  De asemenea, vedeta a precizat că este foarte fericită şi că acum familia este formată din cinci membri, dou adulţi şi trei copii.

Lavinia Petrea este căsătorită de cinci ani cu procurorul Romulus Dan Varga, alături de care mai are un băieţel, Mathias, în vârstă de patru ani, şi o fetiţă, Klara, de aproape doi ani.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter