Drama lui Alex Delea de la Survivor: "Tata a ales să nu participe în viața mea"

Publicat pe

Drama lui Alex Delea de la Survivor România 2022. Mii de telespectatori au așteptat nerăbdători să urmărească noul sezon al emisiunii Survivor România 2022. De această dată, reality show-ul este difuzat la PRO TV. Alex Delea se numără printre concurenții emisiunii și face parte din echipa Războinicilor. Tânărul a trăit momente cumplite în copilărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Delea face parte din tabăra Războinicilor de la Survivor România. Acesta a reușit să îi cucerească pe telespectatori și a devenit faimos pe rețelele de socializare. În spatele zâmbetului pe care îl afișează în fața colegilor său, Alex ascunde o dramă. Tânărul știe foarte bine ce înseamnă sărăcia, dar și suferința.

Drama lui Alex Delea de la Survivor: "Tata a ales să nu participe în viața mea"Drama lui Alex Delea de la Survivor: "Tata a ales să nu participe în viața mea"

La 25 de ani, Alex Delea este un tânăr cu o mare experiență de viață. Lucrează de la 17 ani în barul care a devenit afacere de familie din dorința de a-și ajuta mama. Alex a vorbit despre drama sa în emisiunea de la PRO TV, emoționându-i pe telespectatori.

Citește și: Cu ce se ocupă Alex Delea de la Survivor.Războinicul este stabilit în Spania

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irina Deaconescu, înainte să nască:„Sunt în stare legumă'

Citește și: Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au Talent

Citește și: Anca Pandrea, din nou la spital.Astăzi, Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani

Drama lui Alex Delea de la Survivor România 2022

Alex Delea face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022. Originar din Constanța, Alex s-a mutat în Spania, în Costa Brava. Este singurul lor de muncă pe care l-a avut până acum, iar în ciuda zâmbetului pe care îl afișează mereu, Alex ascunde o adevărată dramă. Războinicul este mulțumit de ceea ce a ajuns, cu toate că primii de viață au fost extrem de grei. Pentru că dorul de familie este prea mare, unii dintre concurenți aleg să povestească despre copilărie sau despre dramele prin care au trecut. Duminică seara, Alex Delea a povestit de perioadele grele prin care a trecut în copilărie. Tatăl său nu a fost prezent în viața fiului său.

'De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușe-mea au plecat ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea.', a spus Alex Delea, relatează cancan.ro.

Alex Delea, despre tragedia prin care a trecut

Alex Delea a avut un moment emoționant, povestind că au fost zile în care nu a avut ce să mănânce. Mai mult, tânărul de 24 de ani a mărturisit că unchiul său a muncit mult pentru familia sa, dar într-un moment de cumpănă, și-a pus capăt zilelor.

Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam patru ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putu să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate.', a spus emotionat Alex.

Bunica lui Alex Delea a fost diagnosticată cu schizofrenie

Concurentul de la Survivor România 2022 a mărturisit că bunica sa suferă de una dintre cele mai severe afecțiuni psihiatrice, cu repercursiuni atât pentru bolnav, cât și pentru familie. Alex este îngrijorat pentru starea de sănătate a bunicii lui, dar este conștient că nu o poate ajuta, ci doar să îi fie alături.

„De foarte puține ori am fost scos din sărite. Dar când a fost să fie a fost din cauza lui mamaie pentru că are schizofrenie, iar atunci când se îmbolnăvește și mai vorbește aiurea, efectiv bubui și îmi vine să sparg tot, ceea ce și fac câteodată când rămân singur'a mai spus Alex Delea.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter