Drama lui Cornel Marin, pictorul fără mâini de la Românii au Talent. Ce i-au făcut polițiștii: ”Îmi sunt luați banii”

Publicat pe

Mulți s-au cutremurat când s-a aflat despre drama lui Cornel Marin! Pictorul fără mâini de la Românii au Talent trece prin momente cumplite, după ce a apărut în emisiunea de la PRO TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A impresionat o țară întreagă cu talentul său neobișnuit, atunci când a urcat pe scenă în anul 2021. Acum Costel Marin se luptă zi de zi ca să facă un ban pentru familia lui, dar se luptă chiar cu oamenii legii. S-a aflat acum ce a ajuns să pățească bărbatul doar pentru că vrea să își poată vinde tablourile.

Drama lui Cornel Marin, pictorul fără mâini de la Românii au Talent. Ce i-au făcut polițiștii: 'Îmi sunt luați banii'Drama lui Cornel Marin, pictorul fără mâini de la Românii au Talent. Ce i-au făcut polițiștii: 'Îmi sunt luați banii'

Pictorul fără mâini are probleme cu polițiștii

Avea doar 17 ani atunci când s-a electrocutat. Medicii nu au avut de ales și au fost nevoiți să îi amputeze ambele brațe ca să îi salveze viața. Concurentul de la Românii au Talent merge prin toată țara ca să își vândă tablourile și să câștige un ban pentru familia lui. Însă, această activitate i-a adus și numeroase probleme cu oamenii legii.

Se pare că bărbatul primește numeroase amenzi din partea polițiștilor locali din cauză că el își desfășoară activitatea în stradă, realizând desenele cu ajutorul gurii. „Primesc amenzi, îmi sunt luați banii și de multe ori nu mai rămân cu nimic', a declarat Cornel Marin pentru ct100.ro.

Citește și: Cine este Cornel Marin de la Românii au Talent. Pictează, deși a rămas fără ambele brațe

Citește și: Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj la 49 de ani. Cum arată și pe ce parte a corpului se află

Citește și: Ce s-a întâmplat cu soprana de la Românii au Talent, care lucra ca femeie de serviciu: „După performanța de atunci, tot nu…'

Citește și: De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță: „Au pierdut câteva zeci de mii de euro'

Cine este Cornel Marin de la Românii au Talent?

Cornel Marin s-a născut într-o familie simplă și a fost crescut doar de mama lui, după ce tatăl a plecat la șapte ani de la venirea lui pe lume. Când avea doar 17 ani, s-a adăpostit de ploaie fix sub un stâlp de înaltă tensiune.

Au urmat trei săptămâni în care a stat în comă, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze ambele brațe. Când a ajuns acasă, și-a dat seama că trebuie să se descurce singur.

A început să scrie și să deseneze folosindu-se de gură. Când a ajuns în Italia, a devenit artist stradal. A muncit acolo din greu timp de doi ani ca să facă bani pentru familie.

Este la cea de-a doua căsătorie și are trei copii: un copil biologic din prima căsătorie și cei doi copii ai soției actuale dintr-o relație anterioară, dar pe care pictorul fără mâini de la Românii au Talent îi iubește de parcă sunt chiar ai lui.

Când s-a născut fata mea am simțit că am o a doua șansă la viață. Atunci eram încărcat de energie și am început să desenez. Am început de la niște mașinuțe și niște floricele. După aceea am început să fac pe pereți acasă. Ușor, ușor, au început să vină prieteni pe la mine și admirau ceea ce fac’, a povestit Cornel Marin la Românii au talent.

Eu am venit la Românii au talent să arăt că se poate, pentru că este foarte multă lume care se plânge că nu mai poate merge mai departe', a mai dezvăluit Cornel Marin.

Sursă foto: Captură video Facebook, PRO TV

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter