Drama lui Liviu Vârciu. Fratele lui a murit în urmă cu 10 ani într-un accident: „Regretul meu cel mai mare...”

Publicat pe

Au trecut aproape 10 ani de la moartea lui Ionuț Vârciu, fratele lui Liviu Vârciu. Amintirea lui a rămas vie în memoria carismaticului prezentator TV. Cei doi erau foarte apropiați, iar vestea a venit ca un fulger pentru întreaga familie. 

În anul 2009, Ionuț Vârciu a murit într-un accident de mașină. Fratele lui Liviu Vârciu se afla la volanul autoturismului și a pierdut controlul acestuia într-o curbă, în localitatea Ovidiu. Tânărul s-a izbit cu mașina de parapet și apoi s-a răsturnat pe câmp. Ionuț Vârciu și-a pierdut viața în urma impactului.

Fratele lui Liviu Vârciu avea doar 30 de ani atunci când s-a stins din viață și a lăsat multă durere în urma lui. Ionuț Vârciu avea un băiat, pe nume Mario, de care prezentatorul TV s-a interesat cât de mult a putut. Liviu Vârciu a făcut față cu greu pierderii fratelui său. Șase luni după moartea lui Ionuţ, prezentatorul TV nu a fost în stare de nimic, după cum povestea chiar el, într-un interviu mai vechi.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a declarat Liviu Vârciu în urmă cu ceva vreme.

Ionuț Vârciu, fratele lui Liviu Vârciu

Ionuț Vârciu, fratele lui Liviu Vârciu

Atunci când Ionuț Vârciu s-a stins din viață în teribilul accident de mașină, fiul lui, Mario, avea doar un an. Liviu Vârciu i-a promis fratelui său că va fi alături de băiatul lui de fiecare dată când va avea nevoie. „Liviu isi suna des nepotul si se intereseaza de soarta lui. Ii duce cadouri si nu lipseste in niciun moment important din viata pustiului. Baiatul este apropiat si de bunicii din partea tatalui, care il iubesc ca pe ochii din cap. Varciu l-a luat de cateva ori pe copil si la Bucuresti, unde i-a facut toate poftele. La randul sau, baiatul lui Ionut este innebunit dupa unchiul sau. Financiar nu il ajuta pentru ca nu este nevoie, dar in schimb ii ofera toata afectiunea unui tata', a declarat un apropiat al familiei Varciu, pentru Cancan, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Liviu Vârciu a fost acuzat că a avut o aventură cu Gina Pistol. Ce actriță din 'Fructul oprit' face aceste dezvăluiri

Citește și: Liviu Vârciu și fata sa de 16 ani și-au făcut tatuaj. Cum a reacționat mama Carminei: 'Eu pe jumătatea mea de copil am decis'

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter