Drama Mihaelei Rădulescu. Vedeta a pierdut trei sarcini. Cum a depășit trauma

Publicat pe

Mihaela Rădulescu nu a ascuns de fanii săi și de publicul larg faptul că la 18 ani a rămas însărcinată, dar, din păcate, a pierdut sarcina. A depășit trauma cu ajutorul celor apropiați, dar nu a uitat acel moment trist din viața ei. 

În urmă cu ceva timp, Mihaela Răduleascu, actuala iubită a lui Felix Baumgartner, și-a adus aminte că la o vârstă fragedă a pierdut o sarcină. D-abia împlinise 18 ani și a aflat că este însărcinată. Din păcate, a pierdut copilul.

În 2018, după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile', regizat de Cristian Mungiu, Mihaela Rădulescu și-a reamintit drama prin care a trecut atunci când avea 18 ani. „Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani', a spus Mihaela Rădulescu,  potrivit „Star Matinal'. Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România.

Mai mult de atât, în aprilie 2008, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că a pierdut și a treia sarcină, lucru pe care l-a confirmat pentru „VIP”. Pe vremea aceea, ea își dorea nespus de mult un frățior sau o surioară pentru Ayan, dar nu a fost să fie. Pe atunci, se pare că ea nu se afla la o primă astfel de experiență. Ar fi fost al treilea eșec de acest gen și a doua sarcina în vitro pe care diva nu a putut să o ducă la bun sfârșit.

„Nu sunt genul care dramatizează astfel de situații, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că renunț la ideea de a mai avea copii. Acesta este singurul comentariu pe care îl fac”, declara vedeta pentru aceeași sursă acum 11 ani.

Fotografii nemaivăzute cu Mihaela Rădulescu de pe vremea când avea părul roșu ca focul

Deși s-a vorbit mult despre modificările pe care Mihaela Rădulescu le-ar fi adus la nivelul chipului în ultimii ani, este cert că prexentatoarea ‘Ferma’ (PRO TV) a fost dintotdeauna preocupată de conservarea tinereții. VIVA! are fotografii cu Mihaela vechi de 20 de ani, de pe vremea când avea la activ doar câțiva ani de televiziune și prefera să își vopsească părul roșu.

Era 1999, anul în care divorța de Ștefan Bănică, după un mariaj de cinci ani, și în care împlinea un an de emisie cu proiectul ce i-a adus consacrarea, ‘Duminica în familie’.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter