Drama Mihaelei Tatu. Fosta prezentatoare TV s-a luptat cu o boală cumplită: "Fără Dumnezeu nu aș fi făcut nimic"

Publicat pe

Fosta prezentatoare Mihaela Tatu este într-adevăr „de trei ori femeie”. A renunțat la televiziune, timp în care a reușit să învingă o boală cumplită.

Drama Mihaelei Tatu. Fosta prezentatoare TV s-a luptat cu o boală cumplită: "Fără Dumnezeu nu aș fi făcut nimic"Drama Mihaelei Tatu. Fosta prezentatoare TV s-a luptat cu o boală cumplită: "Fără Dumnezeu nu aș fi făcut nimic"

Mihaela Tatu a trecut prin momente extrem de grele. Viața i s-a schimbat la 180 de grade după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm, la vârsta de 48 de ani, notează tabu.ro.

Vedeta trecea prin stări de disconfort încă din perioada în care ținea emisiuni. Îi era din ce în ce mai greu să facă față simptomelor, însă trebuia să își mascheze trăirile în fața camerelor. A decis să părăsească televiziunea pentru a se ocupa de ea.

„Problema primordială a vieţii mele, în acest moment, este starea mea de sănătate şi atât. De asta nu mă mai duc la evenimente, nu mănânc, nu ies nicăieri şi mă ocup doar de mine. Deocamdată nu pot să spun nimic, dar când voi vedea eu că lucrurile merg bine, atunci o să mă desfăşor. Din acest motiv nici măcar nu mai răspund la telefon. E vorba de energia pe care o consum pentru mine şi nu pot să mi-o risipesc în exterior, nu e momentul potrivit. Decât să ajung la cuţit, prefer să urmez o perioadă lungă un regim strict şi îmi văd doar de treburile mele. Îmi văd de sănătate deoarece vine un moment în viaţa oricărui om când apar unele probleme. Un nodul, un fibrom sau probleme la articulaţii. Pentru mine, a venit momentul să mă echilibrez şi prefer să fiu mai retrasă. Au trecut două săptămâni de când ţin acest regim drastic şi mai am încă cinci. Peste cinci săptămâni o să mai merg la un alt control să văd dacă ceea ce am eu s-a retras şi dacă nu e vreo altă urâţenie”, a spus Mihaela Tatu la acel moment, potrivit eva.ro.

A fost nevoită să își schimbe stilul de viață, a stat o perioadă lungă în convalescență, a fost susținută pe durata întregii perioade de fiica și câinele ei.

Fiind pasionată de călătorii, după tot acest episod negru din viața sa, fosta prezentatoare TV a decis să facă o călătorie mai lungă. A vândut o casă și a plecat într-un pelerinaj, în speranța că se va liniști și se va regăsi.

„Înainte să plec în lume, trebuia să mă operez. Am stat și m-am gândit ce să fac. Și atunci am vândut o casa. Am avut astfel bani să mă operez și apoi să plec în lume. Mi-au mai rămas câțiva bani ca să supraviețuiesc și să o ajut pe Ioana”, a precizat Mihaela Tatu.

Fosta prezentatoare spune că a ajutat-o enorm credința și că nu ar fi putut trece peste toate greutățile fără ajutorul lui Dumnezeu, conform ele.ro.

„Drumul acesta pe care l-am făcut nu l-aș fi putut realiza. Dumnezeu este în mine, îl simt, este în noi. Nu vreau să bat toba acum. Fără Dumnezeu nu aș fi făcut nimic”, a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter