Drama neştiută a lui Horia Brenciu. Artistul şi-a pierdut mama când avea 11 ani: „Amintirile te învăluie și te doboară!”

Publicat pe

Puţini dintre cei care îl văd acum cu zâmbetul pe buze ştiu că Horia Brenciu trăieşte de 36 de ani cu o mare gaură în suflet, cauzată de pierderea mamei sale. Artistul avea doar 11 ani atunci când mama lui s-a stins din cauza cancerului, iar el a rămas doar cu tatăl său, fiind nevoiţi amândoi să ia viaţa în piept cu bune, dar mai ales, cu rele.

Drama neştiută a lui Horia Brenciu. Artistul şi-a pierdut mama când avea 11 ani: „Amintirile te învăluie și te doboară!'Drama neştiută a lui Horia Brenciu. Artistul şi-a pierdut mama când avea 11 ani: „Amintirile te învăluie și te doboară!'

 „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…', a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov.

La doar 11 ani, Horia Brenciu s-a maturizat brusc şi jocurilor copilăriei le-au luat locul treburile de om mare, pe care era nevoit să le facă. Tatăl său nu reuşea să se descurce singur şi Horia şi-a luat obligaţia de a-l ajuta în treburile casnice. Pe cât de greu i-a fost atunci, pe atât de mult l-a ajutat acea perioadă să fie adultul responsabil de astăzi pe care nu-l sperie munca.

„După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, a spus Horia Brenciu într-un interviu pentru life.ro.

La 47 de ani, artistul are patru copii – un copil biologic cu soţia sa, unul înfiat şi alţi doi copii ai nevestei din relaţii anterioare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter