Drama neştiută a Mirabelei Dauer. A suferit o depresie cruntă: „Este o chestie oribilă. M-au amărât oamenii pe care i-am iubit!"

Publicat pe

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul extrem de greu pentru Mirabela Dauer, însă foarte puţină lume a fost la curent cu suferinţa artistei. Chiar dacă la TV sau în concerte, Mirabela Dauer şi-a păstrat zâmbetul pe buze, în sufletul ei se ducea o luptă. Depresia pe care a avut-o în 2019 a fost foarte grea, însă Mirabela Dauer a reuşit să depăşească perioada neagră şi acum se simte mai bine.

Drama neştiută a Mirabelei Dauer. A suferit o depresie cruntă: „Este o chestie oribilă. M-au amărât oamenii pe care i-am iubit!"Drama neştiută a Mirabelei Dauer. A suferit o depresie cruntă: „Este o chestie oribilă. M-au amărât oamenii pe care i-am iubit!"

În timp ce, în public, trebuia să zâmbească şi să-i bucure pe oamenii cărora le cânta, acasă, Mirabela Dauer suferea îngrozitor.

Artista a povestit, conform Spynews, că depresia a apărut din cauza dezamăgirilor primite din partea prietenilor. Chiar adcă sunt mulţi oameni pe care îi iubeşte şi pe care i-a ajutat de-a lungul anilor, Mirabela Dauer nu a primit înapoi aceeaşi dragoste, lucru ce a întristat-o.

I-a fost foarte greu, însă singură a reuşit să se ridice. Şi mai mult decât atât, Mirabela Dauer  a povestit că, deşi unii dintre oemanii pe care îi iubeşte au dezamăgit-o, ea nu va înceta să-i aibă la suflet şi chiar să-i ajute, pentru aşa îi spune inima.

„Am avut şi o depresie înfiorătoare în 2019. Este o chestie oribilă, că tu spui mereu sunt bine, sunt bine. Anul trecut am avut dezamăgiri. Până acum o lună, eu am trăit din amintiri şi din gânduri. Am trăit prin oamenii pe care îi iubeam foarte tare. Pe mine m-au amărât oamenii pe care i-am iubit toată viaţa. Viaţa e atât de scurtă şi de frumoasă. Am ajuns la o înţelepciune sufletească. Când eram în depresie mergeam acasă, dar nu plângeam, pentru că nu pot', a spus Mirabela Dauer la ”Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter