Drama neştiută a Valentinei Pelinel. Fratele ei a murit după naştere

Valentina Pelinel este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o dramă de mulţi ani de zile. Fratele ei a murit la 10 zile după naştere. Micuţul a avut probleme şi s-a stims din viaţă. Vedeta nu a mers niciodată la mormântul lui. 

Valentina Pelinel trăieşte acum o perioadă mai dificilă în viaţa sa, după ce soţul ei a avut din nou probleme cu legea.  Totodată, este şi cea mai fericită femeie din lume. Are o familie frumoasă, alături de Cristi Borcea, un băieţel minunat şi două gemene pe drum.

Cu ani în urmă, ea a trecut printr-o dramă cumplită. Fratele ei a murit la 10 zile după naştere. Nici nu a apucat să fie botezat. Se pare că ar fi fost născut prematur.

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile și a murit. Și eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoții și cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat', a povestit Valentina, vizibil afectată de această tragedie petrecută în familia sa.

Valentina Pelinel naşte peste mai puţin de două luni. Ce sacrificii a făcut pentru sarcina cu gemene

Valentina Pelinel a surprins pe toată lumea când în toamna anului trecut a confirmat că este însărcinată cu gemeni. Surpriza a fost şi mai mare când a dezvăluit că ea şi Cristi Borcea vor avea două fetiţe. S-au decis şi asupra numelor. 

Iată că momentul cel mare se apropie. În mai puţin de două luni de zile, Valentina va naşte. Toţi stau cu sufletul la gură deoarece naşterea nu va fi una uşoară. Două minuni vor veni pe lume. În ultimul trimestru de sarcină, vedeta a făcut unele sacrificii. A avut grijă la alimentaţie, a făcut sport mai puţin şi a purtat din hainele soţului, ale ei nu o mai încăpeau.

„Fac şi acum sport, exerciţii uşoare cu profa Luminiţa Nicolescu. Mai merg şi la masaj şi la câte un tratament pentru hidratarea facială, dar destul de rar pentru că nu am timp. În ceea ce priveşte garderoba, nu mi-am cumpărat prea multe, ci doar câteva chestii care să ţină burtica. Mă mai servesc de la domnul Cristi cu geci, cu pulovere sau treninguri', a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro. 

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro