Drama Oliviei Steer. Sora vedetei a murit la 38 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul

Publicat pe

În urmă cu 9 ani, Olivia Steer a trăit drama vieții sale. Sora vedetei, Lavinia, a murit la vârsta de 38 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Tânăra locuia în Oradea și avea un băiat pe care îl creștea singură. 

Sora fostei prezentatoare TV a fost răpusă de cancer la 38 de ani. A fost o lovitură cruntă pentru Olivia Steer și a fost una dintre cele mai grele lovituri pe care le-a primit de la viață. Lavinia a fost diagnosticată cu cancer chiar în momentul în care era însărcinată, iar la cinci ani după ce a născut tânăra s-a stins din viață. Alex, fiul acesteia, seamănă foarte bine cu mama lui.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească', a declarat Olivia Steer în urmă cu ceva timp.

Sora Oliviei Steer a fost regizor și preparator universitar şi doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea. Fosta prezentatoare TV a rămas cu un șoc de când sora ei a murit din cauza cancerului, iar de atunci s-a documentat foarte bine despre ceea ce înseamnă această boală. De atunci, Olivia Steer este împotriva medicamentelor și intervențiilor chirurgicale. Vedeta consideră că orice boală se poate vindeca cu plante medicinale, curățarea organismului și alimente preparate bio.

Citește și: Olivia Steer, imagini uitate de acum 15 ani. Cum arăta când prezenta Dansez pentru tine'

Citește și: Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

Drama Oliviei Steer. Sora vedetei a murit la 38 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerulDrama Oliviei Steer. Sora vedetei a murit la 38 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul

FOTO: arhivă, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter