Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu renunță la ritualurile de înfrumusețare nici la Asia Express. Ingredientul-minune de care nu se mai despart

Publicat pe

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu au renunțat la trucurile de înfrumusețare nici la Asia Express. Chiar și cu puține resurse la dispoziție au reușit să găsească soluții viabile pentru a arăta cât mai bine în fața camerelor.

La Asia Express, resursele sunt limitate, iar concurenții știau asta de când au acceptat să participe la concurs. Cu doar 1 euro pe zi și câteva produse de make-up este destul de greu să arăți bine, dar Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu s-au lăsat până când nu au găsit trucul care să le fie de folos pe Drumul Comorilor.

Citește și: Cum arăta Alina Ceușan, concurentă la Asia Express sezonul 3, înainte de operațiile estetice.A investit bani în transformarea ei

Cele două fete și-au dat seama că nu își pot căra toate produsele pe care le folosesc acasă pentru înfrumusețare, numai că au avut o idee care să le ajute pe parcursul emisiunii. Au început să ceară ulei de cocos oamenilor care le găzduiesc. Chiar dacă prima dată au primit un ulei rânced, pe parcurs s-au ales cu unul mai de calitate. Concurentele de la Asia Express au descoperit curând ca acesta nu era bun doar pentru păr, ci și pentru corp.

„Noi suntem blonde și avem mari probleme când umiditatea este foarte mare. La un moment dat eu păream un popcorn explodat. În trusa de make-up nu avem foarte multe lucruri, adică nu avem tot ce ne-ar trebui, pentru că am încercat să punem strictul necesar, să nu avem un rucsac prea greu. Aici am învățat că de nevoie poți să fii super inventiv și atunci ne-am dat seama că putem să cerem ulei pe la casele la care ajungem. Inițial am crezut că toată lumea are ulei de cocos și asta o să fie super pentru noi. Nu a fost chiar așa. Prima oară am primit un ulei rânced. Nu știm din ce era, avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm și asta, aia e! L-am aplicat pe păr, ne-am culcat, iar a doua zi chiar s-a văzut diferența. La una dintre cazări o doamnă avea un ulei ceva mai bun pe care ni l-a pus într-o sticla de 0.5L. O purtăm cu noi peste tot și am descoperit că e bun nu numai pentru păr ci și pentru corp: gât, decolteu, genunghi, picioare, zone uscate. După o zi de cursă în Asia Express, să te dai seara cu niște ulei, de care o fi el, pe picioare e ceva magic”, a declarat Carmen Grebenișan de la Asia Express, potrivit dcnews.ro.

Citește și: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan despre Asia Express:'Simțim adrenalina la cote maxime'

La rândul ei, Alina Ceușan a explicat că era imposibil să care toate produsele în ghiozdanul și așa greu. Măcar acum poartă după ele numai sticla de jumătate de litru cu ulei.

Citește și: Cine este Alina Ceușan, concurent la Asia Express sezonul 3.Are sute de mii de urmăritori pe Instagram

„Când ne-am făcut bagajul, am renunțaț la multe produse pe care noi le folosim în mod curent pentru că nu e simplu să alergi săptămâni la rând cu casa în spate. În mintea noastră ne gândeam că o să găsim câte un avocado, câte un mango, fructe din care să ne facem niște măşti naturale. Nu a fost cazul, așa că ne-am descurcat cu ce am primit. Umblăm cu sticla de ulei după noi și de câte ori ajungem la o cazare îi rugăm să ne facă un refill”, a menționat Alina Ceușan de la Asia Express.

Citește și: Cum arată Alina Ceușan nemachiată.Toate fotografiile ei sunt editate: 'Instagramul nu este viața reală'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter