Drama trăită în urmă cu un an a lăsat urme adânci în viața Andreei Bălan. ''Am faţă de Clara o sensibilitate"

Publicat pe

La începutul lunii martie anul trecut, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar perioada de recuperare a fost extrem de grea. Se pare că, deși a trecut un an de atunci, artista este în continuare afectată de trauma prin care a trecut.

Drama trăită în urmă cu un an a lăsat urme adânci în viața Andreei Bălan. ''Am faţă de Clara o sensibilitate"Drama trăită în urmă cu un an a lăsat urme adânci în viața Andreei Bălan. ''Am faţă de Clara o sensibilitate"

Andreea Bălan a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre momentele grele din urmă cu un an.  Ea recunoaște că are o sensibilitate pentru fetița ei cea mica,  Clara.

”Am faţa de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Bălan a vorbit şi despre felul în care îmbină viaţa profesională cu cea personală. ”Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

Una dintre cele mai fericite zile ale vieții ei, când a devenit mamă pentru a doua oară, s-a transformat într-o adevărată cumpănă pentru Andreea Bălan. Starea de sănătate a artistei s-a agravat brusc în timpul operației de cezariană, Andreea suferind un stop cardio-respirator, care i-a pus serios viața în pericol.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter