Dramele din viaţa lui Florin Călinescu! Şi-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii

Publicat pe

Cel mai temut jurat de la „Românii au talent” are o poveste emoţionantă de viaţă. Nenorocirile din viaţa lui au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. 

A suferit mult în tăcere, departe de camerele de filmat! Pierderea a fost imensă pentru Florin Călinescu şi pentru cei doi băieţi ai săi. Omul de televiziune s-a retras, o bună perioadă, din viaţa publică, iar când se zvonea că urmează să apară din nou pe sticlă s-au întâmplat alte nenorociri. Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni, scrie Libertatea. 

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind, se pare, depresiv. Pe lângă Luca, Florin Călinescu a mai pierdut un copil. Este vorba despre o fetiţă care a decedat la cinci luni, cu mulţi ani în urmă, din cauza unei boli incurabile.

După o lungă perioadă de absenţă, Florin Călinescu a acceptat provocarea şi este jurat la „Românii au talent”.

Florin Călinescu a făcut o avere impresionantă într-un singur an

Acesta este atât jurat pentru un show de talente, dar în paralel deţine propria firmă, şi anume „Florin Călinescu Media Impex SRL’ care este specializată pe „activitaţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune’, informează Știrile Kanal D.

Înfiinţată în anul 1996, firma lui Florin Călinescu s-a aflat într-un roller coaster în ceea ce priveşte profitul din ultimii ani. Dacă în 2015 câştigurile declarate au fost în valoare de aproximativ 130.000 de euro, anul 2016 a lovit greu cu o pierdere de aproximativ 160.000 de euro.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter