Dwayne Johnson a primit o stea pe Walk of Fame. Actorul a fost eclipsat de fiica lui!

Publicat pe

De 17 ori campion în WWE și de 10 ori campion mondial, Dwayne Johnson este considerat unul dintre cei mai buni wrestleri ai lumii iată că, recent, el a fost recompensat și pentru prestația sa actoricească, primind o stea pe celebrul Walk of Fame.

 

La cei 1,96 m ai săi și 118 kilograme, Dwayne Johnson nu degeaba a fost poreclit „The Rock', trupul său sculptural, bine lucrat, recomandându-l pentru filmele de acțiune. Ca atare, în 2002 juca deja în primul său rol principal în „Regele Scorpion', ulterior fiind cooptat pentru nenumărate roluri în filme de acțiune, dar și pentru comedii, care lui Dwayne i s-au potrivit mănușă. Cel mai mare succes l-a avut însă cu franciza „Furios și iute”, unde a fost unul dintre actorii principali, serie care l-a făcut faimos pe tot mapamondul. Iată însă că a venit și momentul recunoașterii meritelor sale, de data asta nu în sport, ci în cinematografie, așa că actorului în vârstă de 45 de ani i-a fost dedicată o steluță pe celebrul Walk of Fame, bulevardul vedetelor.

 

Lui Dwayne Johnson i-a revenit steaua cu numărul 2.624 de pe Walk of Fame, iar actorul a venit la ceremonie alături de partenera sa de viață, superba Lauren Hashian, și de fiica lor Jasmine, care curând va împlini un an și căreia părinții ei îi vor mai face cadou o surioară, la primăvară. „The Rock' a fost foarte impresionat de primirea făcută de fani, care au scandat minute în șir Rocky (un apropo la porecla sa), după care a ținut să le mulțumească celor apropiați lui pentru sprijinul necondiționat pe care i l-au acordat: „Nu poţi avea succes singur. Este nevoie de o echipă. Le sunt foarte recunoscător câtorva persoane din viaţa mea, care sunt aici. Fără aceste persoane nu aş fi devenit cine sunt astăzi', după care a conchis, împărtășind cu cei prezenți un citat după care și-a ghidat întreaga viață:„Este bine să fii important, dar este mai important să fii bun'.

 

Momentul de glorie al actorului s-a terminat însă în clipa în care în cadru au apărut iubita și fiica lui, Jasmine. Evident, toți cei de față au putut remarca relația special dintre Dwayne și fiica sa, la fel și faptul că actorul este topit după micuță. Ce-i drept, în momentul în care The Rock' și-a strâns fetița în brațe toată lumea a uitat de scopul acelei întâlniri, cei prezenți bucurându-se din plin de un moment înduioșător tată-fiică. Cu siguranță Dwayne nu a fost deloc deranjat de faptul că Jasmine l-a eclipsat, furându-i' gloria momentului, ci mai degrabă a fost încântat de carisma fiicei sale, care, după cum se vede, are toate șansele să-i calce pe urme celebrului ei tată.

Dwayne Johnson a primit o stea pe Walk of Fame. Actorul a fost eclipsat de fiica lui!Dwayne Johnson a primit o stea pe Walk of Fame. Actorul a fost eclipsat de fiica lui!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter