E mamă cu normă întreagă! Cum s-a descurcat Cristina Spătar cu copiii în prima zi de școală

Publicat pe

Cristina Spătar s-a pregătit cu zile înainte de debutul noului an școlar. Copiii ei au îmbrăcat luni uniforme și au fost susținuți de cea care le-a dat viața! Totuși, o persoană importantă din viața lor a lipsit!

Are două comori, doi copii care îi fac viața mai frumoasă, o fac să uite de tristeți și de momentele grele! Cristina Spătar și cei doi copii ai săi au pășit încrezători pe poarta școlii, acolo unde a început deja noul an școlar. S-au pregătit din timp, au fost la salon, au aranjat hăinuțele și uniformele, dar și ghiozdanele.

Toți trei au mers la debutul noului an, copiii în uniforme, mămica în negru. Se pare că nu au fost însoțiți și de tatăl lor, Alin Ionescu, care, după divorț, și-a făcut o noua familie, iubita lui mai are puțin și naște.

Cristina Spătar a postat în mediul online mai multe imagini cu copiii în uniforme, iar fanii ei au reacșionat: 'Felicitari! Sunteti o familie minunata! Mult succes! (…) Sănătate și succes copiilor, iar dumneavoastră răbdare și putere. Știu că nu este ușor (din experiența) dar fiți mândră ….faceți singură ce unii nu reușesc în doi.'

E mamă cu normă întreagă! Cum s-a descurcat Cristina Spătar cu copiii în prima zi de școalăE mamă cu normă întreagă! Cum s-a descurcat Cristina Spătar cu copiii în prima zi de școală

Cristina Spătar a suferit o depresie, iar cea care a ajutat-o să treacă peste este chiar fosta soacră! „Am luat viața de la zero!'

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar a fost nevoită să o ia de la zero, așa că și-a vândut o parte din bijuterii pentru a se putea întreține. Artista s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii, iar aceasta a dezvăluit că fosta ei soacră este lângă ea necondiționat și că primește un mare ajutor din partea mamei lui Alin Ionescu. Artista a dezvăluit că, începând cu luna decembrie, a avut o depresie din care și-a revenit abia acum și a dat de înțeles că-l consideră vinovat pe fostul ei soț, pentru toată această situație.

Foto: Facebook

Vezi si structura an scolar 2019-2020 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter