E oficial! După Megxit, Harry și Meghan Markle sunt mai urmăriți în social media ca William și Kate!

Publicat pe

Deși au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale tocmai pentru a se dedica familiei și a scăpa de presiunea mediatică, paradoxal, Prințul Harry și Meghan Markle devin tot mai populari pe zi ce trece!

Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle de a renunța la privilegiile aduse de statutul de membri ai familiei regale britanice și a trăi ca o familie normală departe de regat a împărțit fanii monarhiei în două și a asmuțit presa și mai abitir pe urmele lor…

Nici nu s-au stabilit bine în Canada, că Prințul Harry a pornit din nou războiul cu tabloidele și cu paparazzii care îi agresează familia. Fotografiile cu Meghan plimbându-l pe Archie însoțită de bodyguarzi au făcut ocolul internetului în câteva minute, asta demonstrând cât de mare este interesul față de simpaticul nepot roșcovan al Reginei și familia lui.

Mai mult, cea mai bună dovadă în acest sens este însuși faptul că Meghan și Harry aproape i-au depășit pe Kate și pe William și pe Instagram. Deși contul lor a fost deschis abia pe 2 aprilie 2019

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter