E oficial! Kate Middleton este însărcinată cu al 3-lea copil

Publicat pe

Prinţul William şi Kate Middleton vor deveni părinţi pentru a 3-a oară, anunţul oficial fiind făcut astăzi de Casa Regală a Marii Britanii.

Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să anunţe că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu al 3-lea copil. Regina şi ceilalţi membri ai familiei sunt fericiţi de această veste. La fel ca şi la precedentele sarcini, Ducesa suferă de greţuri. Alteţa regală nu îşi va putea îndeplini angajamentul de astăzi… ea este îngrijită la Palatul Kensington'

Pentru moment, nu se ştie în câte luni este însărcinată Ducesa de Cambridge, însă la fel ca şi la sarcinile anterioare Kate suferă de greţuri.

Kate şi William sunt deja părinţii a doi copii, Prinţul George, în vârsată de 4 ani şi Prinţesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Ultima apariţie a Ducesei de Cambridge a fost săptămâna trecută când i-a însoţit pe Prinţii William şi Harry în grădina albă creata în memoria Prinţesei Diana, mama lor, de la a cărei moarte s-au împlinit 20 de ani. Ducesa a purtat o rochie verde cu print floral accesorizată cu pantofi cu tocuri inalte.

 

Foto: Hepta

E oficial! Kate Middleton este însărcinată cu al 3-lea copilE oficial! Kate Middleton este însărcinată cu al 3-lea copil

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter