Ea este cea mai senzuală femeie din tot zodiacul! Emma Stone este una dintre reprezentante!

Publicat pe

Este una dintre cele mai admirate, dar în același timp și cea mai invidiată pentru modul în care reușește să transmită senzualitate.

Privirea ei farmecă orice bărbat, indiferent cât de inabordabil este el. În doar câteva clipe, această femeie reușește să îl seducă și să îi dea lumea peste cap. Hainele sexi nu sunt pentru ea un secret atunci când vrea să atragă atenția. Din contră! Prin atitudinea misterioasă pe care o are, face ravagii și își asigură succesul.

Este o femeie care se lasă cucerită greu. Vrea să fie sigură că este importantă pentru bărbatul care o vrea. În schimb, de multe ori cade în extrema cealaltă și alege bărbații nepotriviți, și nu pe cei de care are nevoie.

Nu este mult mai frumoasă ca celelalte femei din zodiac, însă are un sex apeal care nu trece neobservat. Cu toate că farmecul său este evident, nu îi place să fie în centrul atenției. Șantajul emoțional este arma sa secretă și știe cum să se joace cu bărbații fără ca aceștia să vrea să fugă de ea.

Dacă nu v-ați dat seama încă despre ce zodie este vorba, nativele din Scorpion sunt cele mai senzuale femei ale zodiacului.

Emma Stone, de altfel, reprezintă cu succes zodia Scorpion, fiind o actriță senzuală, plină de sex-apeal, care știe să atragă atenția prin aparițiile sale și știe cum să se facă remarcată pe plan profesional și nu numai.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Andreea Bălan face parte din categoria mamelor foarte protectoare. Vezi și tu ce mamă ești în funcție de zodie!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter