Cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Adolescentul de 18 ani a făcut publică relația: ”E viața mea”

Publicat pe

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au avut motive de sărbătoare în urmă cu câteva zile. Cei doi l-au sărbăorit pe Mario, care a împlinit 18 ani. Alexandra Dinu și Adrian Mutu i-au făcut cele mai frumoase urări cu ocazia zilei sale de naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tânărul se ține adesea departe de camerele de luat vederi, nu s-a prezentat niciodată în vreo emisiune televizată, însă este foarte prezent pe rețelele de socializare.

Și-a arătat iubita chiar de ziua lui

Se pare că fiul lui Adi Mutu nu are foarte prieteni din țară, dar printre aceștia se numără și unul dintre copiii lui Cristian Borcea. Tinerii sunt văzuți adesea în oraș, ies în cluburi și se pare că au o relație de prietenie.

Totodată, Mario Mutu nu a uitat de țara lui, chiar dacă locuiește alături de mama sa în Statele Unite.

Chiar de majoratul său, Mario Mutu a decis să se afișeze și cu iubita lui. Fiul marelui fotbalist și al Alexandrei Mutu nu se mai dă în lături să își ascundă viața amoroasă. Adolescentul este îndrăgostit tot de o româncă.

Mario Mutu a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care îşi ţine în braţe iubita, dar o şi sărută. O alintă deja: Viaţa mea'.

Se pare că este vorba despre Maria Vlăduţu , o adolescentă  superbă.

Fostul fotbalist i-a urat în mediul online un mesaj deosebit cu ocazia zilei de naştere a fiului său cel mare. Adrian Mutu i-a transmis lui Mario că acum este un bărbat adevărat

Cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Adolescentul de 18 ani a făcut publică relația: 'E viața mea'Cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Adolescentul de 18 ani a făcut publică relația: 'E viața mea'

La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th bday!', a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu are copii cu mai multe femei

Adrian Mutu s-a însurat în anul 2001 cu actrița Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Însă căsnicia celor doi nu a durat mult și au divorțat în 2003.

Doi ani mai târziu, Mutu s-a căsătorit pentu a doua oară cu Consuelo Matos Gomez, fiind cununați chiar de către Nicu Gheară, personaj al lumii interlope.

Au doi copii împreună, Adriana, născută în anul 2006, și Maya Vega, născută în 2008. Cei doi au divorțat în anul 2013, iar pe 1 ianuarie 2016 Mutu s-a recăsătorit în Cuba cu Sandra Bahici.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter