Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: "Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire"

Publicat pe

Adrian Enache a vorbit despre starea de sănătate a Elenei Cârstea, după ce cântăreața a suferit un accident vascular cerebral. Artistul este unul dintre prietenii buni ai Elenei Cârstea din România și s-a speriat foarte tare când a auzit prin ce trece fosta sa colegă de scenă, care s-a mutat în America de mulți ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Cârstea a suferit un AVC, înainte de a împlini 61 de ani. Problemele nu s-au terminat aici pentru artista pentru că, ulterior, a făcut și pneumonie. Elena Cârstea a povestit întregul episod la emisiunea lui Cristi Brancu, spre spaima prietenilor săi din România care nu știau că a trecut printr-o astfel de cumpănă.

Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: "Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire"Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: "Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire"

Adrian Enache a sunat-o imediat pe Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral

Chiar dacă era la o petrecere unde trebuia să cânte, Adrian Enache a sunat-o imediat pe Elena Cârstea, după ce a aflat că a suferit un accident vascular cerebral.

Artistul era alături de Vali Vijelie și i-a cântat o melodie din repretoriul manelistului, ca să o facă să se simtă mai bine. Se pare că acum Elena Cârstea se simte mai bine și este încrezătoare ca își va reveni complet, însă Adrian Enache a spus că a fost la un pas de nenorocire.

'Mi-a spus că a trecut printr-o perioadă mai grea, era cât pe ce să se întâmple o nenorocire. I l-am dat și pe Vali Vijelie la telefon și i-am urat toate cele bune, i-am și cântat ceva de la Vali, i-am spus că o să fie bine și a început petrecerea, pentru că am cântat cu Vali', a declarat Adrian Enache, la Antena Stars.

Adrian Enache a vorbit și despre prietenia cu Elena Cârstea, spunând că este recunoscător pentru ajutorul pe care i l-a acordat, fără care nu era în acest punct al carierei sale.

'E prietena mea și datorită ei și aportului ei la începutul carierei mele, nu o să uit niciodată pentru că m-a ajutat și mi-a fost aproape', a mai spus artistul.

Citește și:Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America: „Am refuzat să cânt’

Citește și: Elena Cârstea a împlinit 61 de ani. Adevărul despre mutarea artistei în America: „Nimeni nu pleacă de bine. Comportamentul bărbaților de acolo este cu totul altfel’

Pe Elena Cârstea nu a speriat-o atacul cerebral

Elena Cârstea a vorbit despre momentul de cumpănă prin care a trecut recent, chiar înainte de a împlini 61 de ani, la emisiunea lui Cristi Brancu.

‘Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele.

Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate. Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral.' a spus Elena Cârstea la show-ul VIP a lui Cristi Brancu.

Elena Cârstea nu s-a gândit că este vorba de ceva grav, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale, care au inclus perfuzii și injecții.

Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie. Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânătă.„, a mărturisit Elena Cârstea.

Elena Cârstea și-a schimbat stilul de viață după atacul cerebral

Artista a măsrturisit că în prezent duce un stil de viață mai sănătos și că își va reveni complet după atacul cerebral suferit.

Acum merg la piscina, 1 oră pe zi la gimnastică în apă, la înot. În 6 luni o să îmi revin complet. Trăiesc la fel cu trăiam și înainte, dar o să fiu mai atentă la anumite lucruri. Și să nu îl mai înnebunesc pe soțul meu. Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fuzmez; dar eu nu am ascultat! Mi-a zis că nu poate să trăiască făra mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…’, a povestit Elena Cârstea.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă