Elena Gheorghe dedică bunicii sale concertul LUNA ALBĂ, de la Sala Palatului: „Dada a crezut mereu în mine și m-a ambiționat!”

Publicat pe

Elena Gheorghe pregătește pas cu pas evenimentul care poartă numele hitului lansat la sfârșitul anului trecut: „Luna Albă” este invitația lansată pe 23 mai la Sala Palatului, un concert cu muzică și tradiții aromâne și un prilej perfect pentru lansarea celui de al doilea album de muzică armânească semnat de cântăreață.

Proiectul care va fi pus în scenă este un omagiu adus bunicii Elenei, care astăzi nu o mai poate vedea cântând decât din Ceruri.

Dada a fost o persoană foarte specială în viața mea, mereu a crezut în mine și m-a ambiționat, mi-a dat curaj. Încă de când am început proiectul meu solo mi-a spus să scot și un album de muzică armânească, să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin, să le dau să guste din folclorul armânesc care este atât de dulce și de pozitiv. În 2008 am lansat Lilicea vreariei', iar acum, odată cu spectacolul de la Sala Palatului, voi lansa și cel de al doilea album', a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!.

Luna albă, Pamporea, Un trandafil creasti la firida mea, Ela Ela vor fi doar o mică parte din melodiile care vor răsuna la Sala Palatului. Până atunci însă, Elena va mai lansa câteva piese însoțite de  videoclipuri.

Filmările clipului Steaua Imsheata' au fost demarate la foc automat de Elena care, după 1700 de km (București – Suceava – Timișoara – București) și 30 de ore nedormite, a hotărât împreună cu echipa să filmeze mai devreme cu o zi, pentru că vremea se anunța ploioasă în următoarea perioadă.

Ajunsă de la Timișoara la ora 5.00 dimineață, Elena a mers la Mogoșoaia, locul în care s a desfăşurat acțiunea clipului. Spre fericirea ei, soarele a ieșit conform scenariului.

Toată familia, în frunte cu soțul meu, dar și fanii care mi-au urmărit evoluția zilnică pe rețelele de socializare , m-au certat pentru că un asemenea program haotic, nopți pierdute și nedormite îmi pot afecta sănătatea. Au dreptate, dar pasiunea, dorința și iubirea pentru muzică parcă îmi dau o putere nebănuită și nu obosesc niciodată', ne-a spus Elena.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva