Elena Ionescu, despre viaţa după divorţ: „Îmi doresc să las viaţa să mă suprindă!”

Publicat pe

Elena Ionescu anunţa, la finalul verii trecute că divorţează de soţul ei, Dragoş, la numai un an de la căsătorie. Statutul de mamă singură nu a demoralizat-o, ba dimpotrivă. Cântăreaţa spune că decizia despărţirii a fost una bună şi este convinsă că va găsi, mai devreme sau mai târziu, omul potrivit cu care să aibă o căsătorie fericită.

Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață,  întotdeauna  mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi  s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit.

Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!', a declarat Elena Ionescu pentru Ciao.ro.

Elena şi Dragoş au un băieţel de trei ani, Răzvan, care a venit pe lume pe 3 august 2018.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter