Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare: „Nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou”

Publicat pe

Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare. Fostul ministru al Turismului și Eva, fetița ei și a lui Adrian Alexandrov, s-au întâlnit și au fost extrem de fericite să fie, din nou, împreună. Cele două au stat câteva ore în camera de celulă, denumită Mama și copilul. Iată ce au declarat atât iubitul Elenei Udrea, cât și avocata blondinei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, pentru luare de mită și abuz în serviciu, decizia judecătorilor fiind una definitivă. Fostul ministru al Turismului a fost prins de autoritățile din Bulgaria, la solicitarea autorităților române, după ce a fugit din țară, luna trecută. De altfel, judecătorii au respins toate căile extraordinare de atac demarate.

Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare: „Nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou'Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare: „Nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou'

Elena Udrea a fost predată, de către autoritățile bulgare, în vama Giurgiu-Ruse. Astfel, blondina se află în Penitenciarul Târgșor, unde a fost vizitată de fiica ei și a lui Adrian Alexandrov, Eva, în vârstă de trei ani.

Citește și: Ce presupune carantina de 21 de zile în care se află Elena Udrea la închisoare:”Nu are acces liber la…”

Citește și: Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria:„Eu personal i-am dat…'

Citește și: Dieta lui Daniel Buzdugan.Obiceiul care l-a ajutat să slăbească 5 kilograme

Citește și: Cum se simte Adda la câteva luni după ce a început tratamentul pentru borelioză:”Acum pot cânta și o oră”

Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare

Fosta politiciană și-a revăzut fiica după patru luni petrecute în Penitenciarul de la Târgșor. Ele au petrecut trei ore într-o cameră specială, denumită Mama și copilul. Cele două au putut să se îmbrățișeze, să se joace și să se bucure de timpul petrecut împreună.

„Este a doua oară când mergem. Am fost și săptămâna trecută. Nu am vrut să o aduc înainte pentru că era geam. A fost o bucurie enormă după patru luni de când nu și-a văzut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat și acum mergem acasă. Eva e bucuroasă, nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou. Îi place, e camera decentă, cu jucării. S-au jucat frumos, au făcut activități și celei mici i-a plăcut. Nu ne rămâne decât să venim săptămânal', a declarat iubitul Elenei, Adrian Alexandrov, pentru România TV.

„A fost o bucurie pentru ambele să se revadă după atâta timp. Elena s-a bucurat mai ales că s-a reușit ca vizita să fie în camera specială „Mama și copilul', fără dispozitive de separare. S-au putut și îmbrățișa, s-au putut atinge', a declarat și avocata Elenei Udrea, pentru aceeași sursă.

Cum a fost surprins Adrian Alexandrov, în timp ce iubita lui stă după gratii

Iubitul Elenei Udrea a fost fotografiat de către fotoreporterii de la SpyNews, de curând, la o terasă din Capitală. El a ieșit în oraș, alături de fetița sa și de câțiva prieteni de familie. Pe tot parcursul întâlnirii, Adrian Alexandrov a fost extrem de atent la nevoile micuței sale și a Elenei Udrea, pentru a nu-i lipsi nimic. Imaginile pot fi vizualizate aici.

„Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă', invoca ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar'a spus avocata ei, Silvia Uscov.

„Iese la plimbare o ora şi jumătate pe zi. Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau câteva ore pe săptămână când te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să împartă cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocații'a mai adăugat ea.

Adrian Alexandrov a vizitat-o pe Elena Udrea și în Bulgaria

Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria. Iubitul blondinei, în aprilie, în țara vecină pentru a-i transmite acesteia că ea rămâne în arest. Totodată, cu această ocazie, bărbatul a încurajat-o. Potrivit realitatea.net, nu este pentru prima dată când tatăl fiicel „fostei blonde de la Cotroceni’ merge în Bulgaria.

Elena Udrea, într-o perioadă de carantină de 21 de zile

Elena Udrea se află acum în perioada de carantină, la închisoare, procedura ce se realizează înainte de stabilirea regimului de detenție și de primirea celulei oficiale. Recent, avocata Elenei Udrea, Silvia Uscov, a vorbit despre starea fostului ministru și cum se simte în Penitenciarul Târgșorul Nou, acolo unde este încarcerată.

Persoanele care ajung la închisoare trebuie să stea în carantină, pentru o perioadă de 21 de zile, înainte de a fi repartizați în celule și de a intra, în mod oficial, în regimul de detenție. Procedura este o măsură de prevenție, tocmai pentru a se cunoaște starea de sănătate a persoanei în cauză.

„În principal, carantina nu înseamnă nimic altceva decât o cameră alăturată celulei oficiale. Unei persoane care este adusă acolo trebuie să I se facă toate analizele, pentru că ea poate să spună că s-a îmbolnăvit acolo sau poate să susțină că a luat o boală din penitenciar, ori că avea deja o afecțiunea și nu a fost tratată corespunzător și I s-a agravat.

În același timp, trebuie să treacă și perioada de incubați pentru un posibil virus cum ar fi TBC sau SARS-CoV-2. Este vorba doar de o izolare, până la momentul la care se împlinesc cele 21 de zile când intră în colectivitate’, a precizat avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter