Elizabeth Gillies s-a căsătorit. Actrița din „Victorious”a avut o nuntă ca în povești, însă doar cu 10 invitați

Publicat pe

Actrița Elizabeth Gillies, cunoscută pentru rolurile din serialele „Victorious' și „Dynasty', s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Ea și compozitorul Michael Corcoran au făcut în sfârșit nunta mult visată, după luni de amânări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elizabeth Gillies și Michael Corcoran s-au căsătorit după mai multe luni de amânări, scrie E! Online. Ziua cea mare fusese inițial programată pentru aprilie, însă pandemia de COVID-19 a făcut ca planurile lor să fie amânate.

„Odată ce am văzut cât de serioasă era situația, ne-am dat seama că va trebui să amânăm nunta', a explicat Elizabeth Gillies, pentru Vogue.

„Făcând abstracție de restricțiile pentru călătorii și adunări, nu părea în regulă să sărbătorim într-un fel așa de mare când se întâmplau atâtea lucruri în lume.'

Elizabeth Gillies s-a căsătorit. Actrița din „Victorious'a avut o nuntă ca în povești, însă doar cu 10 invitațiElizabeth Gillies s-a căsătorit. Actrița din „Victorious'a avut o nuntă ca în povești, însă doar cu 10 invitați

Elizabeth Gillies s-a căsătorit cu peste o lună în urmă

Și mai interesant este faptul că Gillies și Corcoran s-au căsătorit cu aproape două luni în urmă, însă numai acum au făcut public acest lucru. Evenimentul a avut loc pe 8 august, la Fermele Fernbrook din New Jersey. La ceremonie au participat numai zece invitați.

Actrița a postat și câteva imagini din ziua fericită, primind numeroase complimente pentru alegerea rochii de mireasă.

Elizabeth Gillies (27) este cunoscută pentru rolul lui Jade din seria Nickelodeon „Victorious', unde a jucat alături de Ariana Grande.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter